Θα Χρειαστεί Να Το Επιβεβαιώσουμε;

Όταν κλείνουμε ραντεβού με κάποιον, αυτό που μας λένε στις εκπαιδεύσεις είναι ότι χρειάζεται να επιβεβαιώνουμε το ραντεβού μας πριν πάμε. Είχα μιλήσει για την επιβεβαίωση ξανά εδώ.

Σήμερα όμως θα σας δείξω μία άλλη “τεχνική” που χρησιμοποιώ στο κλείσιμο του ραντεβού για να κάνω τον υποψήφιό μου να είναι πιο συνεπής στο ραντεβού του.
Μιλάω λοιπόν με κάποιον στο τηλέφωνο και κανονίζουμε να μιλήσουμε ξανά αύριο στις 10:00 το πρωί. Πριν κλείσουμε, τον ρωτάω “θα χρειαστεί να το επιβεβαιώσουμε;”
Και συνήθως τον αφήνω να μου πει αυτός αν χρειάζεται. Μπορεί να μου πει, “Όχι, θα είμαι σίγουρα εκεί.” 
Ή μπορεί να πει “Ναι, καλύτερα να το επιβεβαιώσουμε, μην προκύψει κάτι και δε μπορέσω.” 
Σ’ αυτή την περίπτωση λέω μέχρι πότε θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε, πχ αν έχουμε κανονίσει τηλεφωνικό ραντεβού στις 10 το πρωί, θα του πω “Οκ, θα σου τηλεφωνήσω στις 9 για να το επιβεβαιώσουμε. Από τη μεριά μου πάντως θα ισχύει.”

Την παραπάνω τεχνική τη χρησιμοποιώ μόνο σε ραντεβού που κάνω τηλεφωνικά. Αν πρόκειται να βρεθώ από κοντά με κάποιον, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα κάνω επιβεβαίωση. Μάλιστα, αν τηλεφωνήσω για επιβεβαίωση και ΔΕΝ τον βρω, τότε δεν πηγαίνω στο ραντεβού. Ποτέ δεν πηγαίνω σε ραντεβού (από κοντά) το οποίο πρώτα δεν έχω επιβεβαιώσει. (Την έχω πατήσει πολλές φορές για να την ξαναπάθω)
Έχετε εμπειρίες που σας έχουν στήσει επειδή δεν επιβεβαιώσατε το ραντεβού σας; (ή να σας έστησαν ενώ το επιβεβαιώσατε;)

Μοιραστείτε το άρθρο:

2
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
κωνσταντινα λιαροματη
Guest

ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ…ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ…ΜΕΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΡΓΥΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ…ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ…

κωνσταντινα λιαροματη
Guest

ΝΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ…ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ…ΜΕΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Κ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑΙ…ΠΗΓΑΙΝΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΡΓΥΣΕΙ ΕΠΕΡΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΥΓΩ Κ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ…