Ας ξεκινήσουμε μαζί μία νέα συνήθεια!

Όλοι μας έχουμε κάποια πράγματα που κάνουμε κάθε μέρα, είτε τα κάνουμε συνειδητά, είτε όχι. Αυτά τα πράγματα τα ονομάζουμε συνήθειες. (ξαναμιλήσαμε για τις συνήθειες εδώ κι εδώ)

Έχουμε καλές συνήθειες (συνήθειες που μας εξυπηρετούν) και κακές συνήθειες (συνήθειες που μας κρατούν πίσω ή μας “καταστρέφουν”). Για παράδειγμα, η καθημερινή γυμναστική είναι μία “καλή” συνήθεια. Το κάπνισμα είναι μία “κακή” συνήθεια.

Οτιδήποτε κάνουμε τώρα και το έχουμε ως συνήθεια, κάποτε ήταν κάτι που έπρεπε να το μάθουμε. Από το πώς τρώμε, πώς περπατάμε, πώς μιλάμε μέχρι και το πώς ντυνόμαστε, πώς πηγαίνουμε στη δουλειά μας, πώς φερόμαστε στους γύρω μας. Αν λοιπόν, ΟΛΑ είναι πράγματα που τα μάθαμε, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να μάθουμε και να αποκτήσουμε οποιαδήποτε συνήθεια επιθυμούμε.

Μία από τις συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων στο δικτυακό μάρκετινγκ (και όχι μόνο), είναι ότι αφιερώνουν χρόνο καθημερινά στην προσωπική τους ανάπτυξη. Είτε διαβάζουν βιβλία, είτε ακούν ηχογραφημένες εκπαιδεύσεις, είτε παρακολουθούν βίντεο, είτε παρακολουθούν σεμινάρια ζωντανά, κάνουν κάτι κάθε μέρα που τους βοηθάει να σκέφτονται θετικά, να δρουν θετικά και να οδηγούνται προς την κατεύθυνση των στόχων τους.

Για πρώτη φορά, άκουσα για την προσωπική ανάπτυξη στα 22 μου, όταν είχα βρεθεί σε ένα γήπεδο στην Κολωνία της Γερμανίας και πάνω στη σκηνή ομιλητής ήταν ο Jim Rohn. Από τότε, 11 χρόνια μετά, έχω αφιερώσει άπειρες ώρες στην προσωπική μου ανάπτυξη και εκπαίδευση και έχω αποκτήσει μία αγάπη για την απόκτηση γνώσεων σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Για τη δουλειά μου, για τα παιδιά μου, για τα χόμπι μου, για τη σχέση μου με τη γυναίκα μου, για τον εαυτό μου.

Αν θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς αυτή τη συνήθεια, του να αφιερώνετε χρόνο καθημερινά στην προσωπική σας ανάπτυξη και αν θέλετε να μείνετε συνεπείς σ’ αυτή τη συνήθεια μέχρι να εδραιωθεί μέσα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία εφαρμογή που χρησιμοποιώ τους τελευταίους μήνες και με έχει βοηθήσει να καταγράφω και να παρακολουθώ τις καινούργιες μου συνήθειες.

Μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://lift.do/plans/30-minutes-personal-development-daily

Είναι Δ.ΩΡΕ.ΑΝ και μπορείτε να το προτείνετε και σε άλλους συνεργάτες ή φίλους σας που θέλετε να βοηθήσετε. Υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που σκέφτονται σαν εσάς που θα σας στηρίξει σ’ αυτή σας την προσπάθεια.

Μέσω αυτής της εφαρμογής και της υποστήριξης που θα λάβετε, θα μπορέσετε να αναπτύξετε τη συνήθεια του να αφιερώνετε 30 λεπτά καθημερινά στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Θα χαρώ λοιπόν να σας δω στο Lift.

Ο προπονητής σας,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of