Οι Γυναίκες το Μισούν Αυτό

Κλικ. Κλικ. Κλικ. Κλικ.

Όταν βλέπουν τηλεόραση οι άντρες συνήθως κάνουν ζάπινγκ αλλάζοντας κανάλι με το τηλεκοντρόλ κάθε δύο δευτερόλεπτα.

Κλικ. Κλικ. Κλικ. Κλικ.

Πόση ώρα λοιπόν χρειάζεται για να πάρει ένας άντρας την τελική απόφαση για το ποιο κανάλι θέλει να δει ή όχι; Λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.

Οι άντρες παίρνουν την τελική τους απόφαση χωρίς πολλές πληροφορίες για αυτό που βλέπουν. Δε βλέπουν όλο το πρόγραμμα. Αποφασίζουν σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα αν αυτό το πρόγραμμα είναι για αυτούς ή όχι.

Σκέφτεστε, “Μα, αυτό δεν είναι δίκαιο. Θα πρέπει να έχει περισσότερες πληροφορίες για να αποφασίσει. Χρειάζεται να παρακολουθήσει το πρόγραμμα περισσότερη ώρα για να μπορεί να κρίνει.”
Ξέρετε, ίσως δεν είναι δίκαιο, αλλά έτσι είναι.

Οι άντρες έχουν έναν μηχανισμό μέσα στο μυαλό τους που αυτόματα παίρνει την τελική απόφαση για το κανάλι και αυτός ο μηχανισμός λειτουργεί σε δευτερόλεπτα. Δε χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες

Οι υποψήφιοί σας χρησιμοποιούν τους ίδιους μηχανισμούς για να πάρουν την τελική τους απόφαση για την επιχείρησή σας. Δεν παίρνουν την απόφασή τους βασισμένοι σε γεγονότα και πληροφορίες. Οπότε, μην σκοτίζετε τους υποψηφίους σας με γεγονότα και πληροφορίες όταν θέλετε να πάρουν μία απόφαση. Αυτό θα ήταν αγένεια.

Κρατήστε το βίντεο και την παρουσίαση σας για αργότερα, για μετά την απόφαση. Το βίντεο και η παρουσίασή σας μπορούν να αποτελέσουν πολύ καλά εργαλεία εκπαίδευσης για να βοηθήσετε τους υποψηφίους σας να μάθουν για την καινούργια επιχείρηση που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν.

Tom ‘Big Al’ Schreiter

Η μετάφραση και η δημοσίευση έγινε από τον Θεόδωρο Αραμπατζή με την άδεια του Tom Schreiter

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of