Θα αρχίσω “Από Αύριο” [αναβλητικότητα]

Θα το κάνω αύριο
Θα ξεκινήσω από Δευτέρα
Θα αρχίσω να δουλεύω μόλις τελειώσουν τα σχολεία
Θα αρχίσω να δουλεύω μόλις ξεκινήσουν τα σχολεία
Θα γραφτώ μόλις πληρωθώ
Θα  ξεκινήσω το πλάνο μου όταν είναι όλα έτοιμα

Αναβολές – Αναβολές – Αναβολές

Κάθε μία φαντάζει ιδανική δικαιολογία, ωστόσο δεν παραμένει να είναι μία … δικαιολογία. Όλοι μας έχουμε καλούς λόγους να αναβάλλουμε για αργότερα σημαντικές εργασίες αν όμως θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, τότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι όλα αυτά είναι δικαιολογίες και τίποτα περισσότερο.

Η αναβλητικότητα είναι κάτι που κλέβει την επιτυχία, την ευτυχία και την υγεία αμέτρητων ανθρώπων. Γιατί, ενώ γνωρίζουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, γνωρίζουμε το λόγο που χρειάζεται να το κάνουμε, τελικά το αναβάλλουμε;

Ποια είναι τα αίτια της αναβλητικότητας;

Τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό;

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21:30, θα κάνω μία ειδική online εκπαίδευση, ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών (και για άτομα εκτός δικτυακού μάρκετινγκ), όπου θα σας δώσω μερικές τεχνικές που έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια με επιτυχία, για να ξεπεράσετε την αναβλητικότητα μια και καλή.

Αν δεν έχετε κάνει την εγγραφή σας ακόμα, μπορείτε να το κάνετε συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα: http://tinyurl.com/unprocrastinate

Θα λάβετε αμέσως οδηγίες σύνδεσης.

ΜΗΝ το αναβάλλετε για αύριο. Κάνετε την εγγραφή σας ΣΗΜΕΡΑ και θα χαρώ να τα πούμε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21:30. Στη φόρμα, μπορείτε να μου γράψετε όποια ερώτηση θέλετε σχετικά με το τι είναι αυτό που είστε περισσότερο αναβλητικοί και ίσως σας απαντήσω στην εκπαίδευση.

Με δικτυακούς χαιρετισμούς,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of