Σταματήστε να ψάχνετε για τη “μαγική σφαίρα” και μπείτε στη δράση

Κάτι που κάνω συχνά με τον εαυτό μου και τους πελάτες μου όταν αρχίζουμε να χάνουμε την εστίασή μας από αυτό που θα μας βοηθήσει πραγματικά να βελτιώσουμε τα αποτελέσματα της επιχείρησής μας και να πετύχουμε τους στόχους μας.

– Δε χρειάζεστε περισσότερα καινούργια προϊόντα ή υπηρεσίες στην εταιρία σας για να κάνετε περισσότερους πελάτες, απλά χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε, να κατανοήσετε και να πουλήσετε αυτά που ήδη έχετε.

– Δε χρειάζεστε ένα ακόμα εργαλείο ή ένα καινούργιο σύστημα ή website για να βρείτε καινούργιους υποψηφίους. Μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτά που ήδη έχετε και θα δείτε ότι υποψήφιοι υπάρχουν παντού γύρω σας.
 
– Δε χρειάζεστε καινούργια εταιρία MLM. Αυτή που έχετε είναι μια χαρά. Μάθετε να δουλεύετε σωστά και με συνέπεια. Ξεκινήστε ένα πλάνο 90 ημερών και μη σταματήσετε μέχρι να ολοκληρώσετε τουλάχιστον δύο πλάνα 90 ημερών.
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να βελτιώσουμε πολύ τα αποτελέσματά μας. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σταματήσουμε να ψάχνουμε για τη “μαγική σφαίρα” που θα αλλάξει τα πάντα σε μία βραδιά.
Ξεκινήστε τη δράση στα πράγματα που ήδη ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι πρέπει να κάνετε.

Να εκπαιδεύεστε συχνά, να μιλάτε με καινούργιους ανθρώπους, να κάνετε παρουσιάσεις, να βοηθάτε αυτούς που γράφετε και να μην παίρνετε τα μάτια σας από τους στόχους σας.
Ελπίζω αυτή η ανάρτηση να σας παρακινήσει να συνεχίσετε το πλάνο που ακολουθείτε ή αν δεν ακολουθείτε κάποιο πλάνο να σταματήσετε να βρίσκετε δικαιολογίες και να ξεκινήσετε ένα πλάνο δράσης σήμερα. Ο επόμενος υποψήφιος, η επόμενη παρουσίαση, η επόμενη εγγραφή… μπορεί να είναι ένα βήμα στο δρόμο της “επιτυχίας” ή ένα βήμα στο δρόμο της “μετριότητας”. 
Εσείς επιλέγετε.
ΥΓ: Αν χρειάζεστε βοήθεια για να οργανώσετε όλα όσα γνωρίζετε σε ένα καθημερινό πλάνο δράσης τότε δείτε την εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών* ή επικοινωνήστε μαζί μου για να δούμε το ενδεχόμενο προσωπικής προπόνησης με εβδομαδιαίες 30λεπτες συνεδρίες.  
*Είναι σε προσφορά μέχρι την Τετάρτη 19/6/2013 στα 30€ με δώρο το CD της εκπαίδευση για την Ανεύρεση Υποψηφίων
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of