Τι έκανα σήμερα για τα όνειρά μου;

Ερώτηση για να κάνετε στον εαυτό σας κάθε μέρα:
“Έκανα κάτι σήμερα για να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου;”
Για να γνωρίζετε αν κάνατε κάτι σήμερα ώστε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, χρειάζεται να γνωρίζεται ποια είναι τα όνειρά σας – τι επιθυμείτε να πετύχετε. Όταν θα είστε ξεκάθαροι για το “που πηγαίνετε”, το επόμενο βήμα είναι να το χωρίσετε σε ενδιάμεσους σταθμούς – πρότζεκτς – και τέλος σε βραχυπρόθεσμα σημεία που θα πρέπει να διασχίσετε – εργασίες.
Και ξεκινάτε ανάποδα. Πρώτα κάνετε τις εργασίες, μετά ολοκληρώνετε τα πρότζεκτς και αναπόφευκτα θα έχετε πετύχει τους στόχους σας – τα όνειρά σας.
Άρα λοιπόν, αν το πρώτο πράγμα για να ξεκινήσουμε είναι οι εργασίες, η ερώτηση είναι “Κάνατε σήμερα τις εργασίες που θα σας οδηγήσουν αναπόφευκτα στην επίτευξη των στόχων σας – των ονείρων σας;”
Τι; Δε γνωρίζετε ποιες είναι αυτές; χμμμ Καλωσήρθατε στο κλαμπ! Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν ήμουν σίγουρος ποιες είναι αυτές οι απαραίτητες εργασίες. Έχω μιλήσει εκτενώς για αυτό και στην εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών. Εκεί θα βρείτε οδηγίες για το πώς να ορίσετε τους στόχους σας, πώς να τους χωρίσετε σε μικρότερα πρότζεκτς και τελικά να επιλέξετε τις απαραίτητες καθημερινές εργασίες για να φτάσετε στους στόχους σας. Επίσης, στην εκπαίδευση αυτή θα μάθετε πώς να είστε σίγουροι ότι είστε συνεχώς στο σωστό δρόμο.
Η ερώτηση λοιπόν ξανά…
“Κάνατε κάτι σήμερα για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας;”
Αν “Ναι”, μπράβο! 
Αν “Όχι”, μέχρι πότε θα περιμένετε για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας; Πότε πιστεύετε ότι είναι μία καλή στιγμή για να ξεκινήσετε;
Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας,
Μοιραστείτε το άρθρο:

1
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Τασος Τριανταφυλλου
Guest

Καλημερα.
Το κακο ειναι οτι οι καταστασεις μας εχουν κλεψει τα ονειρα. Αυτο ειναι το χειροτερο.