5 Συνήθειες Των Κορυφαίων Σε Εισόδημα – Μέρος 2ο

Διαβάστε τις 3 πρώτες συνήθειες των κορυφαίων σε εισόδημα εδώ
4. Προσωπική Ανάπτυξη Καθημερινά
Βρισκόμαστε εδώ που είμαστε τώρα, όπου κι αν είναι αυτό, εξαιτίας των σκέψεών μας. 
Είμαστε προϊόν των σκέψεών μας. Αυτό βάζει το βάρος και την ευθύνη επάνω μας. Ο ίδιος άνεμος φυσάει για όλους μας – η διαφορά είναι στο πως βάζουμε τα πανιά μας. Αν θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, τότε χρειάζεται να βελτιώσουμε την ποιότητα της σκέψης μας. Να βάζουμε συνειδητά καλύτερη πληροφόρηση στο μυαλό μας διαβάζοντας, ακούγοντας ηχογραφημένες εκπαιδεύσεις και ομιλίες και έχοντας όλο και λιγότερα αρνητικά πράγματα γύρω μας.
Διαβάστε ένα άρθρο από το blog μου κάθε πρωί: www.Network-Marketing.gr 
Διαβάστε μία σελίδα ή ένα κεφάλαιο από το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ
Κάντε κάτι για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και την σκέψη σας ΚΑΘΕ μέρα.
5. Καλλιεργήστε την προσδοκία της ηγεσίας
Ο John Lavenia είπε ότι αν αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους ως ηγέτες, τότε θα ξεχωρίσουν. Αν τους μεταχειρίζεστε σαν να χρειάζονται να τους κρατάτε το χέρι, θα συμπεριφέρονται ανάλογα. Γιατί λοιπόν είναι σημαντικό αυτό; Αν μας πει ότι θέλει να κερδίζει 20.000€ το μήνα, να περιμένετε απ’ αυτόν να κάνει τα πράγματα που θα τον οδηγήσουν αυτό.
Αν δεχτώ τις δικαιολογίες του, τότε θα του δώσω την άδεια να τις δεχτεί κι αυτός. Θα του δώσω δηλαδή την άδεια να ζήσει μία μικρότερη ζωή, να μην εξελιχθεί, να μην κάνει μεγάλα όνειρα και να ζήσει μία μέτρια ζωή. Ο ρόλος μου είναι να ΜΗ δεχτώ τις δικαιολογίες του. Αλλά θα πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε και τις δικές σας δικαιολογίες, να μπείτε στη θέση του οδηγού του δικού σας οχήματος. Εάν θέλετε τα αποτελέσματα που έχουν οι πετυχημένοι, τότε δείτε το σοβαρά.
Όλα αυτά είναι πράγματα που χρειάζεται να κάνετε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of