Στο Γραφείο Ενός Δικτυωτή…

Photo by www.gustifurniture.com

Μετά από 2 συνεχόμενα 3ήμερα κάποιοι ακόμα δεν έχουν συνέλθει. Ελπίζω να περάσατε καλά και να βρήκατε χρόνο να ξεκουραστείτε (ή να κάνετε ακόμα περισσότερη δουλειά!)
Όπως και να ‘χει, οι μήνες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι για το πώς θα εξελιχθεί η χρονιά σας. Για τις περισσότερες εταιρίες MLM οι μήνες Φεβρουάριος – Ιούνιος είναι οι μήνες με το μεγαλύτερο τζίρο της χρονιάς. Ακόμα όμως κι αν αυτό δεν ισχύει για την εταιρία σας, ΔΕΝ έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει να φερθείτε σε αυτούς μήνες σαν να επρόκειτο να επηρεάσουν το υπόλοιπο της ζωής σας.
Για να μπορέσουμε όμως να είμαστε ακόμα πιο παραγωγικοί και ακόμα πιο αποδοτικοί στη δουλειά μας, κάτι που βοηθάει είναι να το λειτουργούμε σε ένα τακτοποιημένο και οργανωμένο περιβάλλον. Όταν καθόμαστε στο γραφείο μας να δουλέψουμε, να έχουμε ΟΛΑ όσα χρειαζόμαστε και ΜΟΝΟ όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε τη δουλειά μας.
Κοιτώντας το γραφείο μου αυτή τη στιγμή, βλέπω τα εξής:
– Λαπτοπ + Mouse pad + ποντίκι
– Ποτήρι και μπουκάλι νερό
– Φωτογραφία των παιδιών μου
– Μία κάρτα με φωτογραφίες από το “Γιατί” μου + τους 12 κανόνες μου για το πώς να ζω τη ζωή μου
– iPad + iPhone + Ακουστικά
– Ημερολόγιο/αντζέντα
– Τηλέφωνο/Φαξ + hands free τηλεφώνου
– 2η τηλεφωνική συσκευή που λειτουργεί και χωρίς ρεύμα
– Ντοσιέ με σενάρια
– Εξωτερικά ηχεία Υπολογιστή
Δεν ξέρω αν σας φαίνονται πολλά ή λίγα, αλλά είναι τα ελάχιστα απαραίτητα για να κάνω τη δουλειά μου. Κάθε απόγευμα, πριν φύγω από το γραφείο, αδειάζω τα πάντα από το γραφείο μου, εκτός από αυτά που θα χρειαστώ την επόμενη ημέρα το πρωί. 
Επίσης, στα αριστερά, σε ένα άλλο έπιπλο, έχω 3 ραφάκια με διάφορα απαραίτητα έντυπα, 2 σκληρούς δίσκους για back up, εκτυπωτή και κλασέρ αρχειοθέτησης.
Υπήρχε ένα διάστημα που πάνω στο γραφείο μου μπορούσες να βρεις τα πάντα. Πέρυσι, περνώντας μία “δίαιτα τακτοποίησης”, αφαίρεσα όλα όσα δε χρειαζόμουν άμεσα και κράτησα μόνο τα απαραίτητα.
Αυτό με βοήθησε να είμαι πιο συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνω κάθε στιγμή, πιο παραγωγικός και γενικά να λειτουργώ πιο χαλαρά και με καλύτερο έλεγχο.
Κάποια στιγμή ίσως κάνω και ένα βιντεάκι για να σας δείξω τι άλλα πράγματα υπάρχουν στο δωμάτιο που βρίσκεται το γραφείο μου. 
Εσείς ποια πράγματα έχετε στο γραφείο σας ή μπροστά σας όταν δουλεύετε;
ΥΓ: Έχετε κάνει εγγραφή για τη Δ.ωρεάν MLM εκπαίδευση που θα κάνω στις 17 Απριλίου; Είναι ανοιχτή για όλες τις εταιρίες. www.tinyurl.com/findprospects
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of