Ποιον από τους 3 θέλετε; (και Γιατί)

Τελειώνει η παρουσίαση και έχετε τις εξής τρεις απαντήσεις από τους υποψηφίους σας:

– “Αυτή η δουλειά θέλει τρέξιμο.”
– “Γιατί θα πρέπει να πληρώσω για να γραφτώ;”
– “Τι θα πρέπει να κάνει κάποιος για να χτίσει μία πετυχημένη επιχείρηση;”

Ποιος από τους τρεις θα θέλατε να είναι ο δικός σας υποψήφιος;

Αν είστε όπως οι περισσότεροι, θα θέλατε τον υποψήφιο Νο 3.

Γιατί όμως;

Επειδή εστιάζει στη λύση και όχι στο πρόβλημα· εστιάζει στο στόχο και όχι στο εμπόδιο· εστιάζει στην επιτυχία και όχι στις δικαιολογίες.

Αν μάθετε να “ακούτε” τους ανθρώπους, θα μπορέσετε να κατανοήσετε ποιοι είναι οι μελλοντικοί ηγέτες σας – ή τουλάχιστον αυτοί που θα μείνουν στη δουλειά περισσότερο από ένα χρόνο.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Μέσα στον Απρίλιο θα γίνει Εκπαίδευση MLM Online, ανοιχτή για όλες τις εταιρίες (Δ.ΩΡΕΑΝ!) Ψηφίστε το θέμα της εκπαίδευσης εδώ: www.tinyurl.com/mybiggestchallenge

Μοιραστείτε το άρθρο:

2
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ανώνυμος
Guest
Ανώνυμος

Νομίζω οτι και ο υποψήφιος Νο 1 είναι ένας υποψήφιος ο οποίος γνωρίζει το τίμημα αλλα θα πρέπει να απαντήσει στην επόμενη ερώτηση: αν είναι διατεθημένος να πληρώσει αυτό το τίμημα.Το αν είναι καλός ή όχι υπψήφιος θα φανεί στην απάντηση που θα δώσει στον εαυτό του για αυτό το ερώτημα. Ποιά η γνώμη σου;

TheoCoach
Guest

Φαντάσου το σκηνικό: Έρχεται ο καλεσμένος πρώτη φορά σε μία παρουσίαση, τελειώνει η παρουσίαση και σου λέει "αυτή η δουλειά θέλει τρέξιμο". Μόλις έχει ακούσει για τη δουλειά και χωρίς να ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, "μου λέει" τι θέλει αυτή η δουλειά για να γίνει. Πέρα από το ότι εστιάζει στο "αρνητικό" (και όχι στο τι θα του προσφέρει η δουλειά), "μου λέει" τι χρειάζεται. Ψάχνω άτομα που να είναι διδάξιμα – που συνήθως σημαίνει να ρωτάνε και όχι να λένε. Η διαφορά είναι κυρίως όχι στο τι λένε, αλλά στη στάση τους. Σ' αυτή την περίπτωση συνήθως αυτό… Read more »