Προσφορά για το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ

Αγαπητοί δικτυωτές,

Διανύουμε την περίοδο των εορτών και σε λίγες ημέρες θα τελειώσει μία ακόμα χρονιά. Ελπίζω οι στόχοι που είχατε θέσει στις αρχές του 2012 να πραγματοποιήθηκαν και να μην έμειναν ξεχασμένοι σε ένα συρτάρι.

Η πρόβλεψη για το 2013 είναι ότι … θα είναι περίπου ίδιο με το 2012. Η οικονομία θα είναι περίπου η ίδια, η αγορά θα είναι περίπου η ίδια, οι άνθρωποι θα είναι περίπου ίδιοι, η υποχρεώσεις μας θα είναι περίπου οι ίδιες … ΑΝ μείνουμε εμείς οι ίδιοι.

Ο Jim Rohn είχε πει ότι “Για να αλλάξουν τα πράγματα χρειάζεται να αλλάξουμε εμείς”. Αν θέλετε να έχετε ένα ακόμη καλύτερο 2013, μία χρονιά που θα είναι η καλύτερη που είχατε ποτέ, τότε χρειάζεται να ξεκινήσετε με τον εαυτό σας. Ξέρω ότι είστε ήδη σε καλό σημείο αλλά όπως είναι γνωστό, “ο εχθρός του καλού είναι … το καλύτερο”.

Με την ευκαιρία των εορτών, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 17/12 μέχρι και την Παρασκευή 28/12 θα έχω προσφορά στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ ώστε να μπορέσετε να το αποκτήσετε είτε για τον εαυτό σας είτε για να το κάνετε δώρο στους ηγέτες της ομάδας σας, όπως το έχουν κάνει πάρα πολλοί δικτυωτές μέχρι τώρα.

Αυτή τη στιγμή η τιμή του είναι στα 26€ αλλά από τις 17/12 μέχρι και τις 28/12 θα διατείθεται μόνο με 20€. Επίσης το πακέτο του βιβλίου με τα 3 CDs του βιβλίου θα είναι και αυτό σε προσφορά από τα 49€ που είναι τώρα, στα 37€ (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εντός Ελλάδας, +6€ για αποστολές εξωτερικού). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το βιβλίο εδώ: www.TheAnswerTo.gr/irresistmlm

Η προσφορά αυτή θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε σε αυτή την προνομιακή τιμή, καλέστε με στο 2341070332 ή στείλτε μου email στο theo @ theasnwerto . gr για να σας στείλω τον αριθμό λογαριασμού.

Σας εύχομαι καλές γιορτές και θα χαρώ να ακούσω για τις επιτυχίες σας το 2013.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Η τιμή δε θα αλλάξει στο site του βιβλίου (www.TheAnswerTo.gr/irresistmlm), γιατί όπως ανέφερα παραπάνω η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of