Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης!

Αγαπητοί δικτυωτές,

Έφτασε η στιγμή. Από αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο σε CDs το νέο εργαλείο εκπαίδευσης!

Είναι η ηχογράφηση της εκπαίδευσης του Πλάνου 90 Ημερών που έκανα νωρίτερα φέτος.

Περισσότεροι από 60 δικτυωτές από περισσότερες από 12 εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ, παρακολούθησαν αυτή την εκπαίδευση ζωντανά και έλαβαν υλικό και πληροφορίες που τους βοήθησε να κατανοήσουν τι ακριβώς χρειάζεται να κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους και να βάλουν το ιδανικό πλάνο δράσης για την επιχείρησή τους.

Όταν παραιτήθηκα από το βιβλιοπωλείο που δούλευα το 2002, για να ασχοληθώ με πλήρη απασχόληση με το δικτυακό μάρκετινγκ, ένας από τους προβληματισμούς που είχα ήταν ότι “ήθελα κάποιος να μου δείξει τι ακριβώς να κάνω”. Δεν είχα πρόβλημα να το κάνω, απλά ήθελα κάποιος να μου δείξει ποιες είναι οι δραστηριότητες που θα μου δώσουν τα αποτελέσματα που ήθελα.

Στην εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών, θα μάθετε αυτό ακριβώς. Ποιες είναι οι πιο σημαντικές δραστηριότητες στις οποίες χρειάζεται να εστιάσετε για να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς να χάνετε χρόνο, χρήματα και ενέργεια, σε μεθόδους και δραστηριότητες που δε φέρνουν αποτελέσματα.

Θα σας οδηγήσω βήμα προς βήμα στην όλη διαδικασία και αν ακολουθήσετε τα βήματα, θα σχεδιάσετε κι εσείς το δικό σας πλάνο.

Μάθετε περισσότερα για το νέο εργαλείο εκπαίδευσης και διαβάστε τι έγραψαν δικτυωτές που την παρακολούθησαν ζωντανά μπαίνοντας εδώ: http://www.tinyurl.com/myactionplan

Ελπίζω να άξιζε η αναμονή σας.

Θεόδωρος Αραμπατζής

ΥΓ: Όσοι παρακολούθησαν ζωντανά την εκπαίδευση και θα ήθελαν να την αποκτήσουν σε CD, ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο 2341070332 ή στο theo @ theanswerto . gr για να τα λάβουν με ένα σημαντικά μικρότερο κόστος (περίπου 60% φθηνότερα)!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of