Ξανανεβείτε Στο Ποδήλατό Σας!


του Michael S. Clouse

Το να μάθετε πώς να χτίσετε μία πετυχημένη επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ μοιάζει πολύ με το να μάθετε να κάνετε ποδήλατοΠρώτα, βρίσκετε την επιθυμία. Μετά, βρίσκετε το ποδήλατο. Τρίτον, υπερεκτιμάτε το πόσο εύκολο φαίνεται. Τέταρτον, πέφτετε.

Τώρα, δεν υπάρχει κάτι κακό με τα προαναφερθέντα βήματα. Έχω πέσει και αν είστε όπως οι περισσότεροι, έχετε πέσει κι εσείς. Οπότε, πώς μάθαμε όλοι μας να κάνουμε ποδήλατο; Λοιπόν, νομίζω ότι – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο – μάθαμε και το πολύ σημαντικό Πέμπτο βήμα· σηκωνόμαστε και προσπαθούμε ξανά.

Τι γίνετε όμως με εσάς; Έχετε βρει την επιθυμία που χρειάζεστε για να χτίσετε την επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ που πραγματικά επιθυμείτε; Έχετε επιλέξει την εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ που θέλετε να “ανεβείτε”; Και αν ολοκληρώσατε αυτά τα δύο πρώτα βήματα, σε ποιο σημείο που εκπαιδευτικού κύκλου βρίσκεστε; Στο τρίτο βήμα: Νομίζατε ότι θα ήταν ευκολότερο; Στο Τέταρτο βήμα: Άουτς!; Στο Πέμπτο βήμα: Προσπαθείτε ξανά;

Το 2011, βγήκα από τη “συνταξιοδότηση” και ανέβηκα ξανά στο ποδήλατό μου ως διανομέας. Αυτό που ξαναθυμήθηκα μέχρι τώρα είναι ότι…

Αυτό που μετράει πραγματικά είναι η επιθυμία!

Εγώ έχω επιθυμία. Για την ακρίβεια, έχω μία διακαή επιθυμία. Αλλά δεν έχουν όλοι μία διακαή επιθυμία!

Σταμάτησα να ρωτάω τον εαυτό μου, “Γιατί;” και άρχισα να ρωτάω, “Που μπορώ να βρω μερικούς ακόμα καλούς υποψηφίους που έχουν μία διακαή επιθυμία να πετύχουν;” Προτείνω να κάνετε το ίδιο.

Ωστόσο, επειδή είδα ότι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το επίπεδο επιθυμίας κάποιου άλλου, το πλάνο δράσης που ακολουθώ για να πετύχω είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: 1) Φέρομαι σε όλους με το ίδιο επίπεδο σεβασμού. 2) Δουλεύω με τους πρόθυμους διδάσκοντάς τους πώς να χτίσουν την επιχείρηση που πραγματικά θέλουν. 3) Συνεχίζω να αναζητώ αυτούς που έχουν μία διακαή επιθυμία να πετύχουν.

Πώς; Κάνοντας αναζήτηση των κατάλληλων ανθρώπων – δύο νέες επαφές την ημέρα, τουλάχιστον για τέσσερις ημέρες την εβδομάδα – χρησιμοποιώντας εργαλεία. Αν γνωρίζετε πώς να κάνετε ανεύρεση υποψηφίων – και έχετε καλά εργαλεία – είναι εύκολο να το κάναετε. Αν δε γνωρίζετε πώς να κάνετε ανεύρεση υποψηφίων – μάθετε. Γιατί πιστέψτε με, αυτοί που έχουν μία διακαή επιθυμία βρίσκονται ακόμα εκεί έξω!

Και αν τύχει να με δείτε να κάνω ανεύρεση υποψηφίων ή παρουσίαση σε κάποια καφετέρια και φαίνομαι λίγο “ασταθής” – μην ανησυχήσετε. Ίσως είμαι λίγο “ασταθής”. Ίσως μάλιστα πέσω και κάτω μερικές φορές. Αλλά να είστε σίγουροι ότι αν πέσω, θα θυμάμαι το πολύ σημαντικό Πέμπτο βήμα· θα σηκωθώ και θα δοκιμάσω ξανά. Και αν μπορώ εγώ να ανέβω ξανά πάνω στο ποδήλατό μου, μπορείτε κι εσείς!

MSC

© 2008 by Michael S. Clouse. All International Rights Reserved. For more Network Marketing articles, books, CDs, and MLM Training, please visit www.nexera.com.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of