Εκπαίδευση Πλάνου 90 Ημερών – Νο2!

Αγαπητοί δικτυωτές,

Τις τελευταίες εβδομάδες αρκετοί από εσάς επικοινωνείτε μαζί μου ζητώντας μου να επαναλάβω την εκπαίδευση του Πλάνου 90 Ημερών που είχαμε κάνει τον Ιανουάριο. Πολλοί, που την παρακολούθησαν, άλλαξαν τελείως την εικόνα της επιχείρησής τους στο δικτυακό μάρκετινγκ, χτίζοντας μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα και πολύ μεγαλύτερο τζίρο κάθε μήνα.
Αποφάσισα ότι θα επαναλάβω την εκπαίδευση στις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Η διάρκεια της εκπαίδευσης συνολικά είναι λίγο περισσότερο από 3 ώρες και θα γίνει σε δύο “δόσεις”,  με πιθανές ημερομηνίες Πέμπτη 28/6/12 και την Πέμπτη 5/7/12.
Το Ιανουάριο είχαν σχηματιστεί 4 ομάδες των 10+ ατόμων, αλλά αυτή τη φορά θα γίνει μόνο μία ομάδα των 12 ατόμων. Ήδη κάποιοι με τους οποίους κάνω προσωπική προπόνηση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν και οι θέσεις θα καλυφθούν πολύ γρήγορα.
Οι εγγραφές ξεκινάνε από σήμερα και θα ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα 25/6/12 ή μέχρι να συμπληρωθεί το τμήμα με τουλάχιστον 10 άτομα.
Δείτε σε αυτό το βίντεο τι θα καλύψουμε σ’ αυτή την εκπαίδευση (http://cdn.static.viddler.com/flash/as3/simple-publisher.swf?key=123c0d2c&ref=)
Επίσης μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας αγοράζοντας το εισιτήριο από εδώ:https://theanswerto.wufoo.com/forms/iiiii-90-iiiieiei-2/ ή καλώντας στο γραφείο μου 2341070332 (αφήστε μήνυμα αν δεν απαντήσω)
Θα χαρώ να τα πούμε στην εκπαίδευση,
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of