Πώς να Γίνετε Πετυχημένοι “Χτίστες” στο Δικτυακό Μάρκετινγκ

Ποια είναι η συνταγή που διαχωρίζει έναν επιτυχημένο “χτίστη” στο Δικτυακό Μάρκετινγκ από κάποιον που ακόμα δεν έχει πετύχει; Απλά αυτό: οι πετυχημένοι “χτίστες” στο Δικτυακό Μάρκετινγκ κάνουν τις καθημερινές πειθαρχίες που θα τους οδηγήσουν – με την πάροδο του χρόνου – απευθείας στην κορυφή της εταιρίας τους!

Αν είστε λοιπόν έτοιμοι να γίνετε πετυχημένοι χτίστες στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, εδώ είναι μία πετυχημένη συνταγή που χρειάζεται να ακολουθήσετε προσεκτικά:

  1. Διαβάστε ένα καλό βιβλίο για 30 λεπτά κάθε μέρα. Από που θα πρέπει να ξεκινήσετε; Από εδώ!

  2. Ακούστε κάθε μέρα για 30 λεπτά κάποια προγράμματα προγράμματα εκπαίδευσης. Από που θα πρέπει να ξεκινήσετε; Από εδώ!
  3. Παρακολουθήστε τέσσερα εκπαιδευτικά τμήματα κάθε χρόνο. Ρωτήστε τον ανάδοχό σας ποιο είναι το επόμενο τμήματα που θα πρέπει να παρακολουθήσετε!

Βλέπετε, οι πετυχημένοι “χτίστες” στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, και αυτοί που θέλουν να γίνουν πετυχημένοι χτίστες στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, επιλέγουν έναν τομέα της επιχείρησής τους τον οποίο θέλουν να βελτιώσουν κάθε μήνα – και μετά αρχίσουν να δουλεύουν για να γίνουν καλύτεροι! Οι σοβαροί μαθητές της επιτυχίας επικεντρώνονται στο να μάθουν αυτές τις βασικές αρχές:

  • Ανεύρεση Υποψηφίων: Έχετε δύο καινούργιους ανθρώπους για να μιλήσετε κάθε μέρα;
  • Παρουσίαση: Κάνετε αρκετές νέες εγγραφές;
  • Διπλασιασμός: Αυτοί που στρατολογείτε, δουλεύουν;

Κάθε μήνα, οι επιτυχημένοι “χτίστες” στο Δικτυακό Μάρκετινγκ επιλέγουν έναν τομέα από τους παραπάνω και αρχίζουν να δουλεύουν ώστε να γίνουν πολύ καλοί σ’ αυτό τον τομέα.

Επομένως, αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας για την επιτυχία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ: Επιλέξτε αυτό το βιβλίο, παραγγείλτε αυτό το ηχογραφημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και παρακολουθήστε αυτό το εκπαιδευτικό τμήμα. Και μετά, καθώς μαθαίνετε και εξελίσσεστε, επιτρέψτε σε όλη αυτή τη γνώση, τις ιδέες και τη σοφία που αποκτήσατε, να σας οδηγήσει, από εκεί που είστε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, προς το μελλοντικό προορισμό που επιθυμείτε να πάτε … άλλωστε, αυτός είναι ο τρόπος που κι εσείς θα γίνετε ένας/μία πετηχημένος/-η χτίστης στο Δικτυακό Μάρκετινγκ!

Σας εύχομαι τα καλύτερα

Michael S. Clouse

Μετάφραση: Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of