Έχετε Ελλειπή Εκπαίδευση MLM;

Ένα από τα προβλήματα που βλέπω σε πολλούς δικτυωτές είναι ότι η μόνη εκπαίδευση που λαμβάνουν είναι από την εταιρία τους ή από τα εγχειρίδια τους και πολύ συχνά νιώθουν ανεπαρκείς για να πετύχουν στη δουλειά.
Είναι σαν να μαθαίνεις σε κάποιον να χρησιμοποιεί ένα πριόνι και ένα σφυρί και να περιμένεις απ’ αυτόν να σου φτιάξει ένα σπίτι.
Το δικτυακό μάρκετινγκ, όπως και η κατασκευή των σπιτιών, απαιτεί πολλές περισσότερες δεξιότητες. (αν θέλετε να φτιάξετε κάτι που θα μείνει και δε θα καταρρεύσει με την πρώτη βροχή).
Θοδωρής Αραμπατζής

————–
Το βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ θα σας δώσει τα βήματα για να χτίσετε μία σταθερή επιχείρηση MLM η οποία να αντέχει στο χρόνο.

Δείτε τι είπαν δικτυωτές που το διάβασαν…. www.theanswerto.gr/irresistmlm
————–


“To βιβλίο είναι εξαιρετικό. Έχει τα πάντα. Απο το Α ως το Ω. Με βοήθησε στο να βρίσκω υποψηφίους, να κάνω παρουσιάσεις, να είμαι πιο αποτελεσματικός, να εκπαιδεύω τους συνεργάτες μου και να οργανώνω εμένα αλλά και το δίκτυο μου.

Είναι ευανάγνωστο, μου κράταγε το ενδιαφέρον και με το βιβλίο αυτό μπορεί να εκπαιδευτεί και ένα παιδί 11 χρονών. Η ουσία σε όλα αυτά είναι ότι μέσα σε 3 μήνες, αυξήθηκε η παραγωγή μου κατά 50%.”
Μανώλης Ι.
Forever Living Products

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of