Κάντε τους μία προσφορά που να μη μπορούν να αρνηθούν

ακαταμάχητη προσφοράΔιάβαζα ένα βιβλίο του “guru” του μάρκετινγκ Jay Abraham και ξεχώρισα μία ιδέα που μπορεί να σας κάνει «ακαταμάχητους»…

Το μεγαλύτερο μυστικό για την επιτυχία στην επιχείρησή σας ή στην καριέρα σας είναι να διατηρείτε πάντα το προβάδισμα σε οτιδήποτε κάνετε. Ακούγεται λογικό, ναι, αλλά σπάνια το κατανοούν. Και ακόμα πιο σπάνια το εφαρμόζουν.

Ένα από από τα μεγαλύτερα «πλεονεκτήματα» που θα αποκτήσετε ποτέ σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας είναι, το να κάνετε για τον πελάτη ευκολότερο να πει «ναι» απ’ ότι να πει «όχι». Αυτό το κάνετε αφαιρώντας τους οικονομικούς, ψυχολογικούς και συναισθηματικούς παράγοντες κινδύνου που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε πρόταση που κάνετε σε έναν πελάτη, για την οποία χρειάζεται να πάρει μία απόφαση.

Όταν αφαιρείτε το ρίσκο για οποιονδήποτε αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί σας έχει ως αποτέλεσμα να έχετε ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας και στην οικονομική σας επιτυχία.


Τί λέτε αυτή τη στιγμή για να κάνετε την προσφορά σας τέτοια, ώστε να μη μπορούν να πουν «όχι»;

Τί θα μπορούσατε να πείτε/προσφέρετε στους υποψηφίους σας ώστε να είστε σίγουροι ότι θα σας πουν «ναι;»


Θεόδωρος Αραμπατζής

Μία παλαιότερη ανάρτηση με μερικές ιδέες για καλύτερες παρουσιάσεις είναι η Μαντέψτε ποιος έχει τα “καλύτερα” προϊόντα στο MLM

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of