Επόμενη Online MLM Ανοιχτή Εκπαίδευση – Ποιο είναι το πλάνο σας;

Αγαπητοί δικτυωτές έχω να σας κάνω μία πολύ σημαντική ερώτηση…

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΣ;

Μιλάω με πολλούς δικτυωτές, εντός και εκτός της εταιρίας μου, και βλέπω ότι οι περισσότεροι (περίπου 99%) ΔΕΝ έχουν ένα ξεκάθαρο, συγκεκριμένο πλάνο που θα τους οδηγήσει στους στόχους του.

Σύμφωνα με το λεξικό, η λέξη “πλάνο” σημαίνει “πρόγραμμα για καθορισμένη δράση”. Με απλά λόγια το “τί ακριβώς θα κάνω”.

Δηλαδή, αν έρθω σε εσάς και σας ρωτήσω, ποιο είναι το πλάνο σας· δείξτε μου τι ακριβώς κάνετε ή μάλλον, δείξτε μου τι ακριβώς χρειάζεται να κάνω για να πετύχω τους στόχους μου … θα μπορείτε να μου δώσετε ένα συγκεκριμένο, εξατομικευμένο πλάνο καθημερινών δραστηριοτήτων, τόσο ελκυστικό, που να με κάνει να θέλω να γραφτώ στο δίκτυό σας;

Αν η απάντηση δεν είναι ένα σίγουρο και ξεκάθαρο “Ναι”, τότε συνεχίστε να διαβάζετε…

Το πλάνο που δίνουν οι περισσότεροι είναι το εξής: “Κάνε μία λίστα με όσους γνωρίζεις και τηλεφώνησέ τους και πες τους πόσο ενθουσιασμένος είσαι με την καινούργια σου επιχείρηση/προϊόντα.”

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το 95% των δικτυωτών τα παρατάει μέσα στον 1ο χρόνο.

Αυτό που ενθουσιάζει τους ανθρώπους και που κρατάει ψηλά τον ενθουσιασμό τους, είναι ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που να τους οδηγεί προς την επιτυχία που επιθυμούν. Το να διαβάζουν βιβλία προσωπικής ανάπτυξης, να παρακολουθούν σεμινάρια της εταιρίας, να πηγαίνουν σε εκπαιδεύσεις και να μιλάνε μαζί σας, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να “προετοιμαστούν” για να πετύχουν.
Είναι όπως το ανέκδοτο που λέει: “Κάθονται στην άκρη μίας πισίνας 5 φίλοι και οι δύο αποφασίζουν να βουτήξουν· πόσοι έμειναν εκτός πισίνας;” Η απάντηση φυσικά είναι “και οι 5”, γιατί οι δύο, δε βούτηξαν, αλλά αποφάσισαν να βουτήξουν. Έτσι λοιπόν, μπορεί να σκέφτεστε θετικά, να έχετε έναν σπόνσορα που σας εμψυχώνει, να μη χάνετε σεμινάρια και να διαβάζετε κάθε μέρα από ένα καλό βιβλίο, αλλά αυτά δε θα σας πάνε πουθενά, εκτός κι αν έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο και να δουλέψετε αυτό το πλάνο.
Επίσης, είναι σημαντικό το πλάνο που θα δώσετε στους συνεργάτες σας, να ταιριάζει σε αυτούς. Ο κάθε ένας, έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές τους δεξιότητες. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα πλάνο ΕΙΔΙΚΑ για τον καινούργιο σας συνεργάτη, που να εκμεταλλεύεται όλες τις ικανότητές του και όλα τα ταλέντα του ή μήπως έχετε ¨ένα πλάνο για όλους”;

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 21:00, θα είμαστε μαζί για μία ακόμα online ζωντανή εκπαίδευση, ανοιχτή για όλες τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ στην Ελλάδα. Θα σας μιλήσω για αυτό ακριβώς το ζωτικής σημασίας κομμάτι της δουλειάς μας και θα σας δώσω κάποιες λύσεις. Επίσης, θα κάνω μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που θα σας βοηθήσει να βάλετε το κατάλληλο πλάνο για εσάς ΚΑΙ τους συνεργάτες σας, ώστε να πετύχετε όλοι μαζί τους στόχους σας μέσα στο 2012.

Σκέφτηκα, ότι αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε το 2011 και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με μία φρέσκια ματιά, με περισσότερη αισιοδοξία και πιο ξεκάθαρο πλάνο.

Για να λάβετε οδηγίες σύνδεσης απλά συμπληρώστε τη φόρμα εδώ: http://tinyurl.com/plano90 (βεβαιωθείτε ότι θα βάλετε σωστά το email σας)
Θα χαρώ λοιπόν να σας ξαναδώ online και να αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί το 2011 και να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το 2012.
Με δικτυακούς χαιρετισμούς,

Θεόδωρος Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of