Ειδική MLM Εκπαίδευση για το 2012!

Αγαπητοί δικτυωτές,
Πέρασαν περισσότεροι από 13 μήνες από την 1η Online MLM εκπαίδευση που έκανα το Νοέμβριο του 2010 σε μία προσπάθεια να εκπαιδεύσω τους έλληνες δικτυωτές για το πώς να κάνουν τη δουλειά τους πιο ευχάριστα, πιο επαγγελματικά και να έχουνε επιτέλους καλύτερα αποτελέσματα.
Όλους αυτούς τους μήνες, αναπτύξαμε αρκετά θέματα καλύπτοντας πολλές διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης. (Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ: coach.theanswerto.gr)
Δέχτηκα και συνεχίζω να δέχομαι emails και μηνύματα από δικτυωτές που παρακολούθησαν αυτές τις εκπαιδεύσεις, λέγοντάς μου πόσο πολύ τους βοήθησαν.
Σ’ αυτές τις εκπαιδεύσεις, προσπάθησα και πιστεύω ότι κατάφερα να δώσω χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές, άμεσα εφαρμόσιμες. Ωραία είναι η θεωρία και τα σεμινάρια παρακίνησης και “ενθουσιασμού”, αλλά αν δεν έχουμε πρακτικές, συγκεκριμένες ιδέες δεν πρόκειται να μείνει ψηλά ο ενθουσιασμός μας για πολύ. Δυστυχώς όμως, μέσα στο χρόνο που είχα στη διάθεσή μου, δεν κατάφερνα να πω όλα όσα ήθελα, τόσο αναλύτικά όσο θα ήθελα. 
Η τελευταία εκπαίδευση που κάναμε, ήταν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:00, με θέμα “Ποιο είναι το πλάνο σας;” και μιλήσαμε για το “Πλάνο 90 Ημερών”, δίνοντάς σας τα βήματα για να σχεδιάσετε το δικό σας πλάνο 90 ημερών. Επειδή όμως αυτή η εκπαίδευση, κανονικά απαιτεί περισσότερες ώρες, αποφάσισα να κάνω, για πρώτη φορά, ένα μοναδικό μάθημα, για όσους θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα έχουν το κατάλληλο πλάνο για το 2012. Το μάθημα αυτό θα έχει διάρκεια 3 ώρες (2 μαθήματα της 1,5 ώρας) και θα λάβετε πολύ υλικό και προσωπικές οδηγίες ειδικά για την επιχείρησή σας.
Έτσι λοιπόν, στις πρώτες εβδομάδες του 2012, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, θα γίνει μέσω ίντερνετ, ένα ειδικό μάθημα, όπου θα αναπτύξω με κάθε λεπτομέρεια το “Πλάνο 90 Ημερών”
Σ’ αυτή την εκπαίδευση…

1ον Θα μάθετε πώς να ορίζετε τους στόχους σας και θα μπορέσετε όλοι να επιλέξετε τους στόχους σας. Στη συνέχεια θα δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα για το πώς να βάλετε το πλάνο σας – δηλαδή το τι ακριβώς χρειάζεται να συμβεί στην επιχείρησή σας (με νούμερα) για να φτάσετε σ’ αυτό το στόχο.
2ον Θα σας δείξω με ποιον τρόπο μπορείτε να είστε συνεπείς στην επιχείρησή σας και θα σας δώσω μερικές προτάσεις για το πώς μπορείτε να φέρεστε στην επιχείρησή στο Δικτυακό Μάρκετινγκ σαν κανονική επιχείρηση. Ταυτόχρονα θα σας δείξω πώς μπορείτε να επιστρατεύσετε τη βοήθεια και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.
3ον Θα σας δώσω τις φόρμες που χρησιμοποιώ κι εγώ, για να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες και να βλέπετε την πρόοδό σας ανά πάσα στιγμή, καθώς και να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σαν εργαλείο στρατολόγησης. Στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ έχω κάποιες τέτοιες φόρμες σαν δείγμα, αλλά σε όσους παρακολουθήσουν την εκπαίδευση θα τους στείλω κάποιες άλλες, πιο αναλυτικές και θα τους εξηγήσω ακριβώς πώς να τις χρησιμοποιούν.
4ον Θα σας παρουσιάσω και θα σας αναλύσω 10 διαφορετικά εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων. Όσοι είχατε παρακολουθήσει την εκπαίδευση με τις τολμηρές ιδέες μάρκετινγκ, είχατε ακούσει μερικές. Στην εκπαίδευσή αυτή, θα παρουσιάσω κάποιες εντελώς διαφορετικές και θα τις αναλύσω ακριβώς πώς γίνονται.
5ον Αφού ακούσετε όλα αυτά τα εργαλεία ανεύρεσης υποψηφίων, θα σας βοηθήσω να επιλέξετε όσα χρειάζονται για να δουλεύετε σε καθημερινή βάση – αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς· στην προσωπικότητά σας και στις δεξιότητές σας.
6ον Και αφού επιλέξετε αυτά τα εργαλεία, θα σας προτείνω “πόσα” από το καθένα χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να έχετε αποτελέσματα. Πχ πόσες αγγελίες, πόσες προσωπικές επαφές κλπ.
7ον Θα δούμε τη σπουδαιότητα της παρακολούθησης αυτών των αριθμών και θα σας δείξω με ποιον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να ολοκληρώσετε ένα πλάνο 90 ημερών.
Και τελος, όσοι πάρουν μέρος στην εκπαίδευση του πλάνου 90 ημερών, θα βεβαιωθώ προσωπικά ότι όλοι τους θα σχεδιάσουν το δικό τους πλάνο 90 ημερών έτσι ώστε να έχουν αποκομίσει τα μέγιστα από αυτό το πρόγραμμα.
Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας για την εκπαίδευση μπορείτε να μπείτε εδώ: www.tinyurl.com/90daysplano ή να με καλέσετε στο 2341070332.
Ας κάνουμε το 2012 να ΕΙΝΑΙ η χρονιά ΜΑΣ! Ας βάλουμε το σωστό πλάνο – ένα πλάνο που θα μας διευκολύνει να το εφαρμόσουμε και να αποτελέσει το όχημα που θα μας οδηγήσει στους στόχους μας. 
Με δικτυακούς χαιρετισμούς
Θοδωρής Αραμπατζής
Business Coach
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of