Αναπτύξτε τη νοοτροπία του εργασιομανή

Όλοι οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι δουλεύουν σκληρά – σκληρά – σκληρά! Ξεκινούν νωρίτερα από όλους το πρωί, δουλεύουν πιο σκληρά και μένουν πιο αργά απ’ όλους στη δουλειά. Αναπτύσσουν τη φήμη ότι είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους στον τομέα τους και όλοι το γνωρίζουν αυτό.
Εφαρμόστε τη φόρμουλα 40+. Αυτή η φόρμουλα λέει ότι αν δουλεύετε 40 ώρες την εβδομάδα απλά θα επιβιώνετε. Οτιδήποτε πάνω από τις 40 ώρες είναι για την επιτυχία. Αν δουλεύετε μόνο 40 ώρες, και η μέση εργάσιμη εβδομάδα είναι πιο κοντά στις 35 ώρες, το μόνο που θα καταφέρετε να κάνετε είναι να επιβιώσετε. Ποτέ δε θα ξεχωρίσετε, ποτέ δε θα έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία, ποτέ δε θα έχετε τον σεβασμό και την εκτίμηση των συνεργατών σας. Θα είστε πάντα μέτριοι αν δουλεύετε τις βασικές 40 ώρες την εβδομάδα.
Αλλά κάθε ώρα πάνω από τις 40 είναι μία επένδυση στο μέλλον σας. Για την ακρίβεια, μπορείτε να προβλέψετε που θα βρίσκεστε σε πέντε χρόνια από τώρα βλέποντας πόσες ώρες περισσότερες από τις 40 αφιερώνετε κάθε εβδομάδα. 
Ο μέσος αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος στις ΗΠΑ σήμερα δουλεύει 59 ώρες την εβδομάδα και κάποιοι απ’ αυτούς δουλεύουν 70 και 80 ώρες την εβδομάδα. Ο μέσος αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος στις ΗΠΑ δουλεύει 6 ημέρες την εβδομάδα αντί για 5 και δουλεύει περισσότερες ώρες κάθε μέρα.
Αν θέλετε να τηλεφωνήσετε σε έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, τηλεφωνήστε στο γραφείο πριν από τις εργάσιμες ώρες και μετά από τις κανονικές εργάσιμες ώρες. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος είναι συνήθως ήδη στη δουλειά όταν φθάνει το προσωπικό και συνεχίζει να είναι εκεί και να δουλεύει όταν φεύγει το προσωπικό.
Και το κλειδί είναι το εξής: “Να δουλεύετε όλες τις ώρες που δουλεύετε”. Όταν δουλεύετε, μην χάνετε το χρόνο σας. Όταν ξεκινάτε από νωρίς, βάλτε κάτω το κεφάλι σας και ξεκινήστε αμέσως. Όταν θέλουν να σας μιλήσουν, ζητήστε συγνώμη και πείτε “Πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά.” Μην πηγαίνετε τα ρούχα στο καθαριστήριο, μην περνάτε από τους φίλους σας, μην πιάνετε συζητήσεις με συναδέλφους ή μη διαβάζετε την εφημερίδα. “Να δουλεύετε όλες τις ώρες που δουλεύετε.”
Αποφασίστε σήμερα να αναπτύξετε τη φήμη του πιο σκληρά εργαζόμενου στην εταιρία σας. Αυτό θα σας φέρει στην προσοχή των ανθρώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν γρηγορότερα σχεδόν απ’ οτιδήποτε άλλο κι αν κάνετε. Κάποιοι παραπονιούνται ότι δεν τους βοηθάνε οι σπόνσορές τους ή κανείς από τη γραμμή αναδοχής τους. Δουλέψτε σκληρά και αναπτύξετε μία νοοτροπία εργασιομανούς και θα δείτε ότι θα τραβήξετε την προσοχή των ηγετών της εταιρίας σας και θα έρθουν σύντομα κοντά σας για να σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.
Με δικτυακούς χαιρετισμούς,
Θεόδωρος Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of