Πώς να προσελκύετε υποψηφίους από το πουθενά…

Πάντα έψαχνα τρόπους να κάνω τη δουλειά μου καλύτερη. Και για εμένα το “καλύτερη” σημαίνει δύο πράγματα:

1ον Αυτά που κάνω να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και

2ον Αυτά που κάνω να ταιριάζουν σε εμένα. Δεν ήθελα να “χάσω” τον εαυτό μου. Σίγουρα ήθελα να αλλάξω κάποια(αρκετά) πράγματα στον εαυτό μου, αλλά δεν ήθελα στην πορεία, να χάσω τον εαυτό μου. Δεν ήθελα να γίνω “ρομποτάκι” που απλά επαναλαμβάνει κάποια σενάρια που άκουσε σε μία εκπαίδευση.
Έτσι λοιπόν έβρισκα συνεχώς τρόπους και φράσεις που έκαναν τους ανθρώπους να ρωτάνε περισσότερα για τη δουλειά μου και τα προϊόντα μου. 
Κάποια στιγμή έμαθα κάποια “τεχνική” ή καλύτερα μία ακολουθία βημάτων για το πώς να προσεγγίζω τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο ώστε να τιμώ το δικαίωμά τους να μην έχουν κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την ευκαιρία ή τα προϊόντα μου και ταυτόχρονα να μπορώ να προτείνω τη “λύση” μου σ’ αυτούς που είναι κατάλληλοι, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην νιώθουν πίεση αλλά να έρχονται σε εμένα θέλοντας να μάθουν περισσότερα.
Το Νοέμβριου του 2010 είχα κάνει μία online εκπαίδευση με θέμα: “Πώς να προσελκύετε υποψηφίους από το πουθενά”, όπου πήρα συνέντευξη από μία δικτυώτρια και μέσα από τη συνέντευξη είδαμε αυτά τα βήματα που ανακάλυψα και τα οποία μου επιτρέπουν να κάνω με επιτυχία αυτή τη δουλειά και να συνεχίσω να είμαι ο Θοδωρής.
Στην αρχή είδαμε για τη “Σωστή Σκέψη” – ποια χρειάζεται να είναι η σκέψη σας όταν προσεγγίζετε τους ανθρώπους ώστε να προσελκύετε σε εσάς ΜΟΝΟ αυτούς που “ψάχνουν” και όχι τους αδιάφορους ή τους περίεργους. 
Στη συνέχεια είδαμε τη Φόρμουλα Επιτυχίας των 4ων Βημάτων και έδωσα συγκεκριμένα παραδείγματα για το κάθε ένα από αυτά τα 4 βήματα και τέλος είδαμε πώς μπορούμε να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά στον πραγματικό κόσμο – έξω “στην αγορά”.
Αυτή η εκπαίδευση είναι για το δικτυωτή που θέλει να μπορεί να έχει μία αστείρευτη ροή υποψηφίων, χωρίς να χρειάζεται να επενδύει πολλά χρήματα σε διαφημίσεις, αγγελίες κλπ και χωρίς να πρέπει να κάθετε στη γωνία του δρόμου και να προσεγγίζει τον κάθε περαστικό.
Πλέον αυτή η εκπαίδευση είναι διαθέσιμη σε CD και μπορείτε να το πάρετε και να το ακούσετε ξανά και ξανά και ξανά, κρατώντας πολύ καλές σημειώσεις. Στη συνέχεια μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά που θα μάθετε, στον εαυτό σας, βάζοντας την προσωπικότητά σας μέσα σε όλο αυτό. 
Αν, αφού ακούσετε το CD, θέλετε να σας βοηθήσω να χρησιμοποιήσετε τη φόρμουλα στην καθημερινότητά σας, μπορείτε να μου ζητήσετε μία δωρεάν συνεδρία coaching για να σας βοηθήσετε να το κάνετε. 
Μπορείτε να βρείτε το CD εδώ: coach.theanswerto.gr/MLM_Training/prospects.html
Θα σας δω στην κορυφή, 
Θοδωρής Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of