Επόμενη MLM Εκπαίδευση: “Εκπαίδευση Νέων Συνεργατών”


Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του. Οι περισσότεροι που πήγαν διακοπές έχουν επιστρέψει και ξέρω ότι πολλοί δικτυωτές επέλεξαν να μην κάνουν διακοπές φέτος και να δουλέψουν σκληρά στην επιχείρησή τους. Ελπίζω η σκληρή σας δουλειά να σας ανταμείψει σύντομα.
Στις 2 Αυγούστου είχαμε την Online εκπαίδευσή μας με θέμα: “Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων” και είδαμε αναλυτικά πώς να βάζουμε τους στόχους μας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε και το κατάλληλο πλάνο για να τους πετύχουμε. Στο site: coach.theanswerto.gr μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε ένα 5λεπτο απόσπασμα εκείνης της εκπαίδευσης.
Η επόμενη online εκπαίδευση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με θέμα: “Εκπαίδευση νέων συνεργατών: Τα πρώτα βήματα με ένα νέο συνεργάτη για να μείνει στη δουλειά.”
Πολλοί δικτυωτές με τους οποίους μιλάω, μου λένε ότι δυσκολεύονται να κρατήσουν τους συνεργάτες που γράφουν στη δουλειά. Τους τελευταίους μήνες, μέσω των online εκπαιδεύσεων, συζητήσαμε αρκετά στο πώς να βάζετε στην επιχείρησή σας μόνο άτομα που είναι “κατάλληλα” χρησιμοποιώντας το βήμα της “πρόκρισης” (αναλύεται και στο βιβλίο Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ). Τώρα λοιπόν, αφού μάθαμε πώς να γράφουμε πιο κατάλληλους συνεργάτες, χρειάζεται να έχουμε και ένα σύστημα για να τους βοηθήσουμε να ξεκινήσουν σωστά, ώστε να μείνουν στη δουλειά.
Η δουλειά μας δεν είναι απλά να “γράφουμε” άτομα στο δίκτυό μας, αλλά να βοηθάμε ανθρώπους να πετύχουν τους στόχους τους. Σίγουρα, δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς τη δουλειά για εκείνους, αλλά αν έχουμε ένα πλάνο δράσης, το οποίο να είναι βήμα προς βήμα, ώστε να ξεκινήσουν χτίζοντας τις σωστές βάσεις, τότε αυξάνουμε κατά πολύ τις “πιθανότητες” τους για να πετύχουν. (αν και δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον όρο “πιθανότητες” μιας και η επιτυχία στο MLM είναι θέμα “δεξιοτήτων” και όχι “πιθανοτήτων”)
Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, θα σας δώσω έναν οδηγό, ένα πλάνο, με το οποίο θα μπορείτε να δουλέψετε με έναν καινούργιο συνεργάτη, ώστε να τον βοηθήσετε να εξοικειωθεί με την εταιρία, το πλάνο μάρκετινγκ, τα προϊόντα και τις διαδικασίες της εταιρίας σας, αλλά και να μπορέσετε να σχεδιάσετε το δικό του, εξατομικευμένο πλάνο δράσης.
Για να γραφτείτε στην εκπαίδευση και να είστε μαζί μας online, συμπληρώστε τη φόρμα: www.tinyurl.com/firststeps2success και θα λάβετε απλές οδηγίες σύνδεσης. Αν έχετε συνεργάτες που θα θέλατε να παρακολουθήσουν αυτή την εκπαίδευση απλά στείλτε τους αυτό το λινκ για να γραφτούν κι αυτοί στην εκπαίδευση.
Όπως πάντα, έτσι κι αυτή η εκπαίδευση είναι ΔΩΡΕΑΝ, γίνεται σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον, δεν πρόκειται να προωθήσω κάποια συγκεκριμένη εταιρία, ούτε να προσπαθήσω να σας στρατολογήσω στην εταιρία μου. Όταν κάποιος είναι ευχαριστημένος στην εταιρία του, θέλω να μένει εκεί – είναι η αρχή μου αυτή.
Συμπληρώστε λοιπόν τη φόρμα για να λάβετε τις οδηγίες και θα τα πούμε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 – www.tinyurl.com/firststeps2success
Θοδωρής Αραμπατζής
ΥΓ: Αν έχετε κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα θέλατε να καλύψουμε στην εκπαίδευση μπορείτε να τις στείλετε μαζί με τη φόρμα συμμετοχής.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of