Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων – Επόμενη Ανοιχτή Online Εκπαίδευση

Σύμφωνα με το λεξικό μου ο ορισμός της λέξης “Στόχος” είναι: σκοπός στον οποίο αποβλέπει κανείς | αντικείμενο προς το οποίο κατευθύνεται ορισμένη ενέργεια.
Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τη σημασία του να έχουμε στόχους. Έχουμε συζητήσει και σ’αυτό το blog για τη σημασία των στόχων. “Να έχεις έναν στόχο.” – “Να ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις” – Σίγουρα είναι σημαντικό και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ορίσει κάποιος τους στόχους του.
Πολλοί όμως δεν μπαίνουν στη διαδικασία να γράψουν τους στόχους τους, γιατί δεν ξέρουν πώς να τους πετύχουν. Ποια βήματα δηλαδή χρειάζεται να ακολουθήσουν για να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους.
Ένας στόχος χωρίς ένα συγκεκριμένο πλάνο για την επίτευξή του είναι απλά μία φαντασίωση ή μία απλή επιθυμία. Επιθυμίες έχουν όλοι οι άνθρωποι – πλάνο όμως για να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν έχει μόνο το 5% των ανθρώπων. Όλοι οι υπόλοιποι δουλεύουν για αυτό το 5%.
Την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 21:00, θα κάνω μία εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ, με θέμα: “Πρακτική Εκπαίδευση Στόχων: Το μυστικό για την επιτυχία δεν είναι να βάζουμε στόχους αλλά να πετυχαίνουμε στόχους”
Πάντα μου άρεσαν τα πρακτικά πράγματα και όχι τα θεωρητικά. Θα σας δείξω λοιπόν πώς να βάζεται τους στόχους σας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να τους πετύχετε. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ: αφού ακούσετε αυτή την εκπαίδευση, δε θα έχετε πλέον δικαιολογίες για να μην πετύχετε. Θα μπορείτε να βάλετε ένα ξεκάθαρο, βήμα προς βήμα πλάνο, που θα σας οδηγήσει σίγουρα, με μαθηματική ακρίβεια στην επίτευξη των στόχων σας. Και όχι, δε θα βάλω εγώ τους δικούς σας στόχους· θα σας δείξω ακριβώς πώς να βάλετε και πως να πετύχετε τους δικούς σας στόχους.
Για να γραφτείτε σ’ αυτή την εκπαίδευση απλά συμπληρώστε τη φόρμα στο: https://theanswerto.wufoo.com/forms/free-online-mlm-iiieiiiiieiei/ και θα λάβετε απλές οδηγίες σύνδεσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε μετά είναι να προωθήσετε αυτή τη φόρμα και στην ομάδα σας και φροντίστε να είστε όλοι στην online αίθουσά μας την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 21:00. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμένα. Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή τη φορά, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ και λίγο παραπάνω. Θα εκπαιδεύσω εσάς και την ομάδα σας πώς να βάζετε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας, σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος μήπως κάποιος προσπαθήσει να τους στρατολογήσει στην ομάδα του και όλα αυτά εντελώς δωρεάν.
Αν θέλετε να ακούσετε αποσπάσματα από προηγούμενες εκπαιδεύσεις μου καθώς και να διαβάσετε τι έχουν πει άλλοι για τις εκπαιδεύσεις που έχουν λάβει από εμένα μπορείτε να μπείτε εδώ: http://coach.theanswerto.gr
Θα σας “δω” λοιπόν όλους την Τρίτη 2 Αυγούστου στις 21:00 και μετά από 3 μέρες θα σας αφήσω για να πάω τις διακοπές μου 🙂
Θοδωρής Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of