Οι κορυφαίες εταιρίες απευθείας πωλήσεων που βρίσκονται στο χρηματιστήριο πετυχαίνουν ρεκόρ πωλήσεων και κέρδους

Αναμφίβολα τα τελευταία 2 χρόνια που παρουσιάστηκε η “οικονομική κρίση” ή η “ύφεση” στην αγορά, πολλές εταιρίες αναγκάστηκαν να κλείσουν ή να συγχωνευτούν. Πολλοί βλέπουν τις δυσκολίες που έφερε αυτή η παγκόσμια οικονομική κατάσταση – κάποιοι άλλοι όμως βλέπουν τις ευκαιρίες.
Μέσα σε κάθε δυσκολία υπάρχει μία ευκαιρία, αρκεί να ξέρεις να την αναγνωρίσεις. Με τις απολύσεις, τις μειώσεις μισθών και την αβεβαιότητα που υπάρχει στην αγορά εργασίας, ολοένα και περισσότεροι στρέφονται προς την επιχειρηματικότητα. Θέλουν να αναλάβουν τον έλεγχο του οικονομικού τους μέλλοντος γιατί αναγνωρίζουν πλέον ότι, η κυβέρνηση ή η “μεγάλη” εταιρία, στις οποίες βάσιζαν το μέλλον τους και τη συνταξιοδότησή τους, δεν πρόκειται να τους φροντίσουν.
Μέσα λοιπόν από όλη αυτή την αλλαγή που ήρθε στην παγκόσμια αγορά, πολλές εταιρίες MLM και απευθείας πωλήσεων είχαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη που είχαν ποτέ στα χρόνια λειτουργίας τους. Γιατί; Επειδή όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο MLM και στις Απευθείας Πωλήσεις, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για το μέσο άνθρωπο να μπορέσει να χτίσει ένα εισόδημα επιπέδου καριέρας ή απλά να κερδίσει μερικά έξτρα χρήματα, χωρίς να απαιτούνται τεράστια κεφάλαια εκκίνησης (τις περισσότερες φορές μπορεί να ξεκινήσει κάποιος με λιγότερο από 200€), χωρίς να έχει ιδιαίτερες γνώσεις, έχοντας ένα σύστημα υποστήριξης και εκπαίδευσης που μπορεί να πάρει οποιονδήποτε και να τον οδηγήσει να γίνει ένας πετυχημένος επιχειρηματίας (με τη λέξη πετυχημένος εννοώ οποιουδήποτε είδους επιτυχία επιθυμεί ο καθένας – είτε μεγάλη είτε μικρή)
Ο παρακάτω πίνακας είναι από ένα ένθετο περιοδικό που υπήρχε στην εφημερίδα Wall Street Journal (τεύχος της 27/6/2011) όπου έκανε αναφορά στην ευκαιρία που προσφέρει ο κλάδος των Απευθείας Πωλήσεων/MLM. Βλέπουμε την ανάπτυξη της μετοχής, η οποία προήλθε από την αύξηση των κερδών όλων αυτών των εταιριών, στα τελευταία 2 χρόνια. Από τις 9 Μαρτίου 2009 μέχρι και τις 9 Μαΐου 2011 η ανάπτυξη αυτών των εταιριών ήταν φαινομενική. Δείτε αν θα αναγνωρίσετε μέσα σ’αυτές και τη δική σας εταιρία.
(Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Θοδωρής Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

3
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ανώνυμος
Guest
Ανώνυμος

Καλησπέρα! Εδώ και κάποιες μέρες είχα κάποιες επαφές με μια εταιρεία MLM. Μου φάνηκε πολύ ελκυστική η ιδέα του δικτυακού μάρκετινγ. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και θα παρακαλώ πολύ θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση. Είναι εφικτό να χτίσω το δικό μου δίκτυο χωρίς να απευθυνθώ σε συγγενείς, φίλους και γενικότερα στον κύκλο μου; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο κι ευελπιστώ σε μια ειλικρινή απάντηση.

TheoCoach
Guest

Καλημέρα, Η ερώτησή σας είναι: "Είναι εφικτό να χτίσω το δικό μου δίκτυο χωρίς να απευθυνθώ σε συγγενείς, φίλους και γενικότερα στον κύκλο μου;" αν μου ζητούσατε μία μονολεκτική, ευθεία απάντηση θα σας έλεγα "ναι" – μπορείτε να χτίσετε το δίκτυό σας με αυτό τον τρόπο, ανεξαρτήτως εταιρίας. Για μπορέσετε να το κάνετε αυτό όμως θα χρειαστεί να έχετε την κατάλληλη εκπαίδευση, υπομονή και επιμονή. Συνήθως (όχι πάντα) με τους γνωστούς είναι πιο "εύκολο" ή πιο "γρήγορο" να χτίσουμε το δίκτυό μας, μιας και ήδη μας γνωρίζουν, μας συμπαθούν και μας εμπιστεύονται. Με τους αγνώστους αυτό θέλει λίγο περισσότερο χρόνο… Read more »

Ανώνυμος
Guest
Ανώνυμος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Περιμένω με αγωνία την επόμενη ανάρτησή σας. Υ.Γ 1: Ζητάω συγνώμη για το ότι είπα οτι μου αφαιρέσατε το σχόλιο. Απλώς επειδή απο μια μίνι έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο για το θέμα των MLM είδα μια απίστευτη διαμάχη ανάμεσα στους υποστηρικτές και τους πολέμιους των MLM. Θεώρησα οτι ίσως το σχόλιό μου να αντιμετωπίστηκε με καχυποψία και γιαυτό είπα οτι μου το διαγράψατε. Και πάλι ειλικρινά συγνώμη. Υ.Γ 2: Μιας και όπως είπατε οτι θα κάνετε μια ανάρτηση σχετικά με το θέμα που με απασχολεί, θα ήθελα να σας ζητήσω και κα΄τι άλλο. Αν… Read more »