Μπορείτε να κάνετε λάθη ή να αφήσετε άλλους να τα κάνουν για εσάς :-)


Πολλά χρόνια πριν, ένας δικηγόρος, ο Barry LeParner, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Η καλή κρίση είναι συνήθως το αποτέλεσμα της εμπειρίας. Και η εμπειρία είναι συχνά το αποτέλεσμα λάθος κρίσεων/αποφάσεων. Αλλά για να μάθουμε από την εμπειρία των άλλων απαιτεί ότι αυτοί που έχουν την εμπειρία είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τη γνώση τους με αυτούς που ακολουθούν.
Με άλλα λόγια, μπορούμε να πάμε και να κάνουμε τα δικά μας λάθη μέσω των δοκιμών ή μπορούμε να παρατηρήσουμε ή να ακούσουμε αυτούς που ήρθαν πριν από εμάς και έκαναν ήδη αυτά τα λάθη.
Αυτό είναι ένα από τα καθήκοντα του σπόνσορά μας. Ο σπόνσοράς μας μπορεί να μας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο και χρήματα ενημερώνοντάς μας για το τι δουλεύει και τι δε δουλεύει.
Φυσικά αυτό υποθέτει ότι ο σπόνσοράς μας έχει κάνει ήδη κάποια πράγματα 🙂
Αν ο σπόνσοράς μας αφιέρωσε όλη του την καριέρα πίσω από έναν υπολογιστή, συνομιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή διαβάονζτας ατελείωτα βιβλία θετικής σκέψης … τότε ο σπόνσοράς μας δε θα έχει αρκετή εμπειρία για να τη μοιραστεί μαζί μας.
Οπότε, ας σιγουρευτούμε ότι εμείς θα είμαστε σπουδαίοι σπόνσορες. Ας κάνουμε κάτι. Ας αποκτήσουμε άφθονη εμπειρία στην ανεύρεση υποψηφίων, στις παρουσιάσεις και στο να δουλεύουμε με υποψήφιους “ζωντανά”.
Η ομάδας μας αξίζει την εμπειρία μας.
Tom ‘Big Al’ Schreiter

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of