Μετά το 2ήμερο Ανάπτυξης Ηγεσίας

Το διήμερο όπου δικτυωτές από διαφορετικές εταιρίες βρέθηκαν για πρώτη φορά σε κοινή εκπαίδευση τελείωσε την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 4:30 το απόγευμα. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους δικτυωτές που ήταν μαζί μας εκεί, γιατί το να εμπιστευτείς κάποιον που είναι σε άλλη εταιρία, χωρίς να τον έχεις γνωρίσει από κοντά, και να επενδύσεις τα χρήματα και το χρόνο σου για κάτι που δεν ξέρεις αν θα λάβεις την αξία που ίσως ελπίζεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είμαι ευγνώμων που σας γνώρισα και θα χαρώ να συνεχίσουμε αυτή τη γνωριμία και από εδώ και πέρα (είμαι ευγνώμων επίσης και για τις πατούσες μου – αυτό ένα αστείο που θα το καταλάβουν όσοι ήταν στο 2ήμερο χεχεχε)
Θα ξεκινήσω με αυτά που ζήσαμε, πέρα από την εκπαίδευση. Το ξενοδοχείο ήταν εκπληκτικό. Αν και πηγαίνω σ’ αυτό το ξενοδοχείο αρκετά χρόνια, ήταν η πρώτη φορά που το χάρηκα τόσο πολύ και το διασκέδασα τόσο πολύ. Οι συζητήσεις στα διαλείμματα, στο δείπνο, στο πρωινό και το βράδυ δίπλα στην πισίνα ήταν μαθήματα για όλους μας. Ο ένας σεβόμενος τη διαφορετικότητα της εταιρίας του άλλου, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και περάσαμε καλά. (Το βράδυ του Σαββάτου η συζήτηση στην οποία συμμετείχα τελείωσε στις 3πμ. Θα μπορούσε να κρατήσει μέχρι το πρωί αλλά χρειαζόμασταν λίγο ύπνο για να αντέξουμε και τη 2η ημέρα εκπαίδευσης. 😀 )
Όσον αφορά τις εκπαιδεύσεις, οι πληροφορίες που λάβαμε μας έβαλαν όλους στη διαδικασία της εσωτερικής αναζήτησης του προβληματισμού και μας βοήθησαν να δούμε τη δουλειά μας, τη ζωή μας και τον εαυτό μας από μία διαφορετική οπτική γωνία. Φύγαμε όλοι με δεκάδες σελίδες σημειώσεων και πολύ υλικό για μελέτη στο σπίτι.
Δείτε τι είπαν κάποιοι από τους δικτυωτές που ήταν μαζί μας:

Σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο γεγονός που θα είναι ακόμα πιο μοναδικό. Θα έχει αρκετά διαφορετικά στοιχεία από αυτό το 2ήμερο και θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Σας προσκαλούμε λοιπόν να είστε μαζί μας και σε εκείνο.
Θεόδωρος Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of