ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση Προσωπικής Ανάπτυξης με το Νίκο Νικολαΐδη (Online)

Από το Νοέμβριο έχω ξεκινήσει κάποιες online εκπαιδεύσεις ανοιχτές για όλες τις εταιρίες MLM στην Ελλάδα, κάθε μήνα. Η τελευταία εκπαίδευση Online που κάναμε ήταν τον Απρίλιο, μιας και το Μάϊο είχαμε την 1η ζωντανή εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα, που έγινε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία.

Η επόμενη Online Εκπαίδευση θα γίνει την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:00, με ειδικό καλεσμένο ομιλητή … το Νίκο Νικολαΐδη! Μετά την εκπαίδευση που έκανε online τον Απρίλιο, υπήρχαν πολλοί που ζήτησαν να τον έχουμε ξανά στις εκπαιδεύσεις μας. Έτσι, μετά από αρκετές πιέσεις, κατάφερα να τον έχουμε ξανά στην εκπαίδευσή μας. Για να γραφτείτε άμεσα μπείτε εδώ: http://www.tinyurl.com/nikolaidis2
Η προηγούμενη online εκπαίδευση με το Νίκο Νικολαΐδη είχε περισσότερους από 100 δικτυωτές από περισσότερες από 13 διαφορετικές εταιρίες MLM. Αυτή η Online Εκπαίδευση θα είναι πιο κλειστή – θα περιοριστούμε στους 50 συνδεδεμένους δικτυωτές, οπότε θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν μόνο οι 50 πρώτοι που θα γραφτούν για την εκπαίδευση. Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω αυτή την ανάρτηση, έχουμε 21 φόρμες συμμετοχής. Μόλις κλείσουν οι συμμετέχοντες θα κλείσει η φόρμα και οι υπόλοιποι δυστυχώς θα μείνουν εκτός. (επειδή όμως ξέρω ότι από τους 50 που θα συμπληρώσουν τη φόρμα θα μπουν μόνο οι 35, θα δεχτώ μέχρι 70 φόρμες)
Ο Νίκος Νικολαΐδης ασχολείται με την προσωπική ανάπτυξη για περισσότερα από 15 χρόνια και έχει διευκολύνει πάρα πολλούς δικτυωτές (και μη) να πετύχουν τους στόχους τους με άκοπη ευκολία. Οι πληροφορίες που θα μοιραστεί μαζί μας την Τρίτη 21 Ιουνίου θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας έτσι ώστε να πετύχετε πιο εύκολα στη δουλειά σας.
Λόγω της φύσης του αντικειμένου που διδάσκει ο κος Νικολαΐδης, η εκπαίδευσή του γίνεται καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο και όχι Online. Αυτό θα σας το επιβεβαιώσουν όσοι τον άκουσαν από κοντά στο 1ο Εργαστήριο της Επιτυχίας που έγινε το Σάββατο 7 Μαΐου στην Αθήνα. Ωστόσο, θα μας μιλήσει μέσα από την καρδιά του και ελπίζει, έστω και πίσω από έναν υπολογιστή, να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή τους.
Συμπληρώστε άμεσα στη φόρμα εδώ: http://www.tinyurl.com/nikolaidis2 και λάβετε τις απλές οδηγίες σύνδεσης.
Θα χαρώ να σας ξαναδώ στην επόμενη Online Εκπαίδευσή μας την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:00 – http://tinyurl.com/nikolaidis2
Θοδωρής Αραμπατζήςhttp://www.TheAnswerTo.gr/irresistmlm

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of