Μετατρέψτε τα Όνειρά σας σε Πραγματικότητα

Έχουν γραφτεί ολόκληρα βιβλία σχετικά με το πως να θέτετε, να κυνηγάτε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας και κάποια από αυτά είναι αρκετά καλά. Μπορεί να χρειάζεστε ή να μη χρειάζεστε ένα ολόκληρο βιβλίο· αυτό εξαρτάται από εσάς. Μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο απλά, γιατί το απλό είναι συνήθως πολύ πιο αποτελεσματικό.
Αν και ο καθένας έχει κάπως διαφορετική προσέγγιση στον καθορισμό των στόχων, υπάρχουν τέσσερα απλά και βασικά βήματα που χρειάζεται να κάνετε για να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Όλοι όσοι πέτυχαν στη ζωή τους, είτε χρησιμοποιώντας αυτή τη συγκεκριμένη γλώσσα είτε όχι, έχουν ακολουθήσει αυτά τα τέσσερα βήματα. Υπάρχουν τέσσερις κανόνες που χρειάζεται να ακολουθήσετε όταν θέλετε να πετύχετε μεγάλα όνειρα.
Για να πραγματοποιηθεί ένας στόχος:
– Χρειάζεται να τον γράψετε, να τον κάνετε συγκεκριμένο και να δώσετε μία προθεσμία. – Χρειάζεται να έχετε ένα πλάνο για να ξεκινήσετε. – Χρειάζεται να κατανοήσετε και να πληρώσετε το τίμημα. – Χρειάζεται να τον κοιτάτε κάθε μέρα.
Στις επόμενες 2 εβδομάδες θα έχουμε 4 αναρτήσεις στις οποίες θα αναλύσουμε αυτά τα 4 βήματα και θα σας δώσω και το χρόνο για να ολοκληρώσετε και να κατανοήσετε καλά το κάθε ένα. Θα χαρώ να συζητήσουμε στα σχόλια ιδέες αλλά και απορίες σχετικά με αυτά τα τέσσερα βήματα
Θοδωρής Αραμπατζής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of