“Πως μπορώ να κάνω πετυχημένες παρουσιάσεις όταν δεν έχω κερδίσει χρήματα ακόμα;”

Όταν το σκεφτείτε καλά αυτό, ήμαστε όλοι “ψεύτικοί” πριν έχουμε πρώτα κάποια αποτελέσματα. Αλλά η ειρωνεία είναι ότι πρέπει να έχουμε αποτελέσματα για να έχουμε αποτελέσματα. Παράξενη αυτή η πρόταση αλλά θα βγάλει νόημα αργότερα.
Πρώτα απ’ όλα, εμείς στο MLM δε διαφέρουμε καθόλου από οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. Κάποιος μπορεί να σπουδάσει 10 χρόνια για να γίνει δικηγόρος αλλά είναι “ψεύτικος” μέχρι να έχει αποτελέσματα για έναν πελάτη. Κάθε εργολάβος έπρεπε να χτίσει το πρώτο του σπίτι. Κάθε κομμώτρια έπρεπε να κουρέψει την πρώτη της “πραγματική” πελάτισσα.
Επομένως, η άμεση απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση είναι: Δε σε βοηθάει σε ΤΙΠΟΤΑ το να κάνεις αυτή τη συζήτηση με τον εαυτό σου. Απλά σταματάς τον εαυτό σου.
Οπότε, πως “ξεπερνάς αυτά τα συναισθήματα;”
  1. Αναγνωρίστε ότι κάθε άτομο θα πρέπει να το περάσει αυτό – σε οτιδήποτε κι αν κάνει! Ευτυχώς η “εμπειρία” δεν απαιτείται στη γέννηση των παιδιών – διαφορετικά δε θα υπήρχαν παιδιά 🙂 Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπήρχε κάποια εποχή που δεν είχα βάλει κανέναν στη δουλειά.
  2. Προσδιορίστε τι είναι ΑΥΤΟ που δεν γνωρίζετε καλά (ή τέλεια). Γι’ αυτό θα χρειαστείτε το Pocket Tracker. Το Pocket Tracker περιέχει 13 Δραστηριότητες που χρειάζεται να κάνετε κάθε μέρα για να πετύχετε. Αυτές οι 13 δραστηριότητες αναφέρονται με τη σωστή σειρά. Κάντε τη νούμερο 1, μετά τη νούμερο 2 κοκ. Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε από αυτές τις δραστηριότητες, είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
  3. Μόλις αναγνωρίσετε τι σας σταματάει, φτιάξτε το. Μετά προχωρήστε και βρείτε το επόμενο που δεν μπορείτε να κάνετε. Φτιάξτε και εκείνο. Το 92% όλων των αποτυχιών στο MLM είναι αποτέλεσμα αποτυχημένης επικοινωνίας με τον υποψήφιο.
  4. Μόλις φτιάξετε όλα τα προβλήματά σας θα έχετε τώρα τη συνταγή της επιτυχίας την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε κάθε άτομο που βάζετε στη δουλειά. Δεν κουβαλάτε κάποιον προς την επιτυχία – τον βοηθάτε προς την επιτυχία αναγνωρίζοντας σωστά τι τον σταματάει και βοηθώντας τον να το φτιάξει.
Είναι αδύνατον να “τα καταφέρετε μόνοι σας” χωρίς να βοηθάτε άλλους. Το να βοηθάτε άλλους είναι προϋπόθεση για να τα καταφέρετε.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of