Έτοιμοι;!

Ετοιμαζόμαστε για Αθήνα. Το Σάββατο θα είμαστε στην Αθήνα για το 1ο Εργαστήριο της Επιτυχίας. Ένα εργαστήριο δικτυακού μάρκετινγκ (MLM) και προσωπικής ανάπτυξης. Ήδη έχουν γραφτεί αρκετοί και οι θέσεις που έχουν μείνει είναι πολύ λίγες. Αν θέλετε να είστε μαζί μας αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου, στο 1ο ανοιχτό γεγονός για όλες τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ στην Ελλάδα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να κλείσετε το εισιτήριό σας σήμερα στο http://www.tinyurl.com/successworkshop

Μέχρι και σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου ισχύει και μία προσφορά με 2 ειδικά μπόνους! Οι ομιλητές είναι ενθουσιασμένοι για τις πληροφορίες που θα μοιραστούν στο εργαστήριο και για 6 ώρες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ανυπομονώ να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά.
Κλείστε τα εισιτήριά σας και ετοιμαστείτε για ένα γεγονός που όμοιό του δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ ξανά!
Θοδωρής
ΥΓ: Μετά το τέλος του εργαστηρίου, εκτός απροόπτου, θα μείνω στο καφέ του ξενοδοχείου με όσους θέλουν για να συζητήσουμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να βάλουμε το πλάνο των επόμενων μηνών. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουν κοντά δικτυωτές από διαφορετικές εταιρίες.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of