Μετά το Εργαστήριο της Επιτυχίας…


Το 1ο Εργαστήριο της Επιτυχίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Δικτυωτές από περισσότερες από 10 εταιρίες MLM στην Ελλάδα για 1η φορά εκπαιδεύτηκαν ταυτόχρονα στη ίδια αίθουσα.

Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν αυτό που έχασαν ήταν once in a lifetime event (που λένε και στο χωριό μου) 🙂

Οι ομιλητές ήταν εκπληκτικοί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις και το υλικό που μοιράστηκαν μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι δικτυωτές, καλύτεροι επαγγεματίες, καλύτεροι γονείς, καλύτεροι άνθρωποι! Συμφωνήσαμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να αποκτήσει το Δικτυακό Μάρκετινγκ το όνομα και τη φήμη που του αξίζει – να γίνει Ακαταμάχητο!

Μετά το τέλος του εργαστηρίου ακολούθησε ένα “μήτινγκ” με 10 περίπου δικτυωτές και γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας, μάθαμε ο ένας για την εταιρία και τα προϊόντα του άλλου, αλλάξαμε κάρτες και δώσαμε ραντεβού για το επόμενο διήμερο γεγονός, που συμφωνήσαμε να φέρουμε ο καθένας από 2-3 ανθρώπους.

Θα χαρώ να διαβάσω και τα σχόλια όσων ήσασταν εκεί…
Ραντεβού στο επόμενο
Θοδωρής Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

1
Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ισχάκης Μανώλης
Guest

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στον Αραμπατζη θοδωρή που διοργάνωσε το εργαστήρι της επιτυχίας. Μου έδωσε μια άλλη οπτική, για τον μαγικό κόοσμο του δικτυακού marketing.