Προσωπική Ανάπτυξη και Δικτυακό Μάρκετινγκ – Επόμενη Online Εκπαίδευση

Από μικρός θυμάμαι δε μου άρεσε το διάβασμα. Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με το εκπαιδευτικό σύστημα ή με τον τρόπο που προσπαθούσαν να μου περάσουν τη σημασία του διαβάσματος, αλλά θυμάμαι ότι έβγαλα το σχολείο χωρίς να ανοίξω και πολύ τα βιβλία μου.

Παρόλα αυτά, όταν μπήκα στο δικτυακό μάρκετινγκ, άρχισα να καταβοχθίζω τα εγχειρίδια της εταιρίας μου. Όποτε υπήρχε ζωντανή εκπαίδευση ήμουν εκεί – όπου κι αν ήταν αυτή. Κι έτσι τον Ιούλιο του 2002 βρέθηκα σε ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο στην Κολονία της Γερμανίας. Εκεί για πρώτη φορά άκουσα τον όρο “προσωπική ανάπτυξη”. Ο άνθρωπος που ήταν πάνω στη σκηνή λεγόταν Jim Rohn. Ήταν η πρώτη φορά που είδα ζωντανά τον Jim Rohn. Ακόμα θυμάμαι τα λόγια του:

“Μην εύχεστε να ήταν ευκολότερα τα πράγματα – ευχηθείτε να ήσασταν καλύτεροι εσείς.”

“Για να αλλάξουν τα πράγματα, χρειάζεται να αλλάξεις εσύ”

“Η επιτυχία δεν είναι κάτι που κηνυγάς. Η επιτυχία είναι κάτι που έλκεις με το να γίνεις ελκυστικός άνθρωπος”

Τα λόγια του πραγματικά μου άλλαξαν τη ζωή, γιατί με έβαλαν σε ένα μονοπάτι προσωπικής αναζήτησης και εξέλιξης. Άρχισα να γνωρίζω πραγματικά τον εαυτό μου. Άρχισα να διαβάζω βιβλία, να αποκτώ γνώσεις, να βρίσκω απαντήσεις και να ανακαλύπτω ότι υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος κρυμμένος κάπου στην επόμενη στροφή να με περιμένει. Ποτέ όμως μέχρι τότε δεν είχα πάρει τη στροφή αυτή. Από τότε μέχρι σήμερα, 9 χρόνια μετά, έχω αφιερώσει αμέτρητες ώρες διαβάζοντας βιβλία, παρακολουθώντας εκπαιδεύσεις, ακούγοντας στο αυτοκίνητό μου, στη γυμναστική μου, στον ύπνο μου, στη βόλτα μου και οπουδήποτε αλλού μπορώ, ηχογραφημένα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης.

Κάποια στιγμή, το 2003, γνώρισα έναν άλλον άνθρωπο – εδώ στην Ελλάδα – ο οποίος μου θύμισε σε πολλά τον Jim Rohn. Ξέρω ότι δε θέλει να τον συγκρίνουμε – και έχει δίκιο, γιατί είναι μοναδικός – αλλά αυτά που έλεγε ο Νίκος Νικολαΐδης ήταν πράγματα που με βοήθησαν να κοιτάξω ακόμα πιο βαθειά μέσα μου και να βρω απαντήσεις σε σημαντικά ζητήματα που βίωνα. Η δουλειά μου με τον Νίκο Νικολαΐδη το 2003 με βοήθησε να έχω 300% αύξηση του τζίρου μου από τον πρώτο κι όλας μήνα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ αυτά που έκανα. Μιλούσα με τους ίδιους ανθρώπους, έκανα την ίδια δουλειά, αφιέρωνα τις ίδιες ώρες, αλλά τα αποτελέσματα εκτινάχθηκαν. Τότε θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο Jim Rohn ότι

“Το εισόδημά σου θα μεγαλώσει, όταν μεγαλώσεις εσύ.”

Για την επόμενη online εκπαίδευσή μας, θα έχουμε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο, τον Νίκο Νικολαΐδη, για μία ολόκληρη ώρα. Έχει να μοιραστεί μαζί μας κάποια πολύ σημαντικά συστατικά για την επιτυχία και πώς μπορείτε, κάνοντας μερικά απλά βήματα, να ξεχωρίσετε στην εταιρία σας και να βγείτε “κερδισμένοι” μέσα από την παγκόαμια “οικονομική κρίση”.

Την Τρίτη 26 Απριλίου στις 21:00, θα έχουμε για πρώτη φορά, εκπαίδευση προσωπικής ανάπτυξης για επαγγελματίες του Δικτυακού Μάρκετινγκ με τον Νίκο Νικολαΐδη. Συμπληρώστε άμεσα τα στοιχεία σας στη φόρμα: http://tinyurl.com/nikolaidis Θα σας σταλούν οδηγίες σύνδεσης.

Μη χάσει κανείς αυτή τη μοναδική εκπαίδευση, που για πρώτη φορά θα κάνει ο Νίκος Νικολαΐδης Online σε τους δικτυωτές όλων των εταιριών. Αν ήταν να παρακολουθήσετε μία μόνο από τις online εκπαιδεύσεις που κάνω, ΑΥΤΗ θα ήταν αυτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η εκπαίδευση είναι ΜΟΝΟ για αυτούς που θέλουν να πετύχουν, βελτιώνοντας παράλληλα και τον εαυτό τους. Αν νιώθετε ότι έχετε ήδη όλες τις απαντήσεις, έχετε τα αποτελέσματα και την επιτυχία που πάντα επιθυμούσατε, τότε αυτή η εκπαίδευση ΔΕΝ είναι για εσάς. Αν είστε ανοιχτοί στο να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να δείτε τον τρόπο να πετύχετε, με άκοπη ευκολία, τότε αυτή είναι εκπαίδευση ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! – http://tinyurl.com/nikolaidis
Θα σας δω στην κορυφή
Θοδωρής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of