“Νίκος Νικολαΐδης”: Μόνο ο δυνατός άνθρωπος ζητάει βοήθεια

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο κος Νικολαΐδης διάβασε την ανάρτηση και μου έστειλε μήνυμα στο Skype με αυτή την προσθήκη: “…και ο αδύναμος άνθρωπος παίζει πάντα το ρόλο του δυνατού” (Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να διδάξω στους γιους μου)
Κοιτώντας τις σημειώσεις μου από διάφορες συζητήσεις ή μαθήματα με το Νίκο Νικολαΐδη, σκέφτηκα να σας μεταφέρω μερικές ιδέες του. Περισσότερα φυσικά στη ΔΩΡΕΑΝ Online MLM Εκπαίδευση την Τρίτη 26 Απριλίου στις 21:00 με θέμα: “Προσωπική Ανάπτυξη και Δικτυακό Μάρκετινγκ: Πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας αναπτύσσοντας τον εαυτό σας” – μία συνέντευξη με το Νίκο Νικολαΐδη.

Οι άνθρωποι που δε μας αρέσουν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εμάς.”“Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλει, γιατί αν δε το ξέρεις, τότε και αν το βρεις δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το βρήκες.”


“Ο καθένας ζει τη δική του πραγματικότητα και υποστηρίζει ότι αυτή η πραγματικότητα υπερισχύει.”


“Ο χαρακτήρας είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου. Αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη: Φταίει ο χαρακτήρας σου και όχι εσύ”


“Τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κόσμο γίνονται μετά από πολλές αποτυχίες. Όσες περισσότερες τόσο πιο κοντά στο στόχο είσαι.”


“Αν το παιδί σου δει εσένα να είσαι ευτυχισμένος τότε θα κάνει τα πάντα για να γίνει και αυτό. Αν δεν είσαι εσύ, δεν μπορείς να του δείξεις την ευτυχία. Το παιδί μαθαίνει από τη μίμηση όχι από τα λόγια.”


“Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις τη δύναμή σου παρά να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. Ο φόβος είναι σαν τη σκιά. Σε κυνηγάει όταν τρέχεις να ξεφύγεις από κάπου.”


“Δύσπιστος = Αποτυχημένος”


“Ο δύσπιστος δεν μπορεί να οραματιστεί. Δεν μπορείς να βοηθήσεις, να αλλάξεις έναν δύσπιστο. Χάνεις ενέργεια προσπαθώντας. Απλά κοίτα να το δεις εσύ σαν εκπαίδευση γιατί τέτοιους θα βρεις πολλούς. Να νιώθεις ευγνωμοσύνη που βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος στο δρόμο σου και που σε βοήθησε να εκπαιδευτείς με τις αντιρρήσεις του.”


“Αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σου αλλάζεις την πραγματικότητα που βιώνεις.”


“Όταν κάποιος υποστηρίζει πάρα πολύ το δικό του σχέδιο, να φύγουμε μακριά από αυτόν. Κάτι τρέχει με το σχέδιό του.”


“Μόνο ο δυνατός άνθρωπος ζητάει βοήθεια.”
————–
Υπάρχουν άπειρες ακόμα ιδέες που έμαθα από το Νίκο, αλλά θα σας αφήσω να σας τα πει ο ίδιος την Τρίτη 26 Απριλίου: http://tinyurl.com/nikolaidis
Θοδωρής Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of