Εσείς Μιλάτε, Εμείς Ακούμε!

Αγαπητοί δικτυωτές,
Ελπίζω η άνοιξη να σας έφερε “άνοιξη” και στη δουλειά σας. Για τις περισσότερες εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ αυτοί οι μήνες είναι οι πιο παραγωγικοί. Μπορούν να γίνουν και για εσάς πολύ παραγωγικοί αρκεί να εκμεταλλευτείτε όλη αυτή την ανάπτυξη. Κάνω αυτή την ανάρτηση για δύο λόγους:
Πρώτον για να σας υπενθυμίσω για την επόμενη μεγάλη Online Εκπαίδευση Ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ – Θα είναι μία ειδική συνέντευξη από έναν από τους πιο πετυχημένους δικτυωτές στην Ελλάδα, τον Γιώργο Αγγελάκη με θέμα “Πώς να χτίσετε μία επιχείρηση MLM του 1 εκατομμυρίου ευρώ σε λιγότερο από 5 χρόνια”.
Η εκπαίδευση θα γίνει την Τρίτη 12 Απριλίου στις 21:00 και μπορείτε να γραφτείτε εδώ: http://tinyurl.com/aggelakis (Σημείωση: Στα τελευταία λεπτά της συνέντευξης θα γίνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που αφορά κυρίως τους δικτυωτές από την περιοχή της Αττικής! Μη λείψει κανείς!)
Ο δεύτερος λόγος που σας στέλνω αυτό το email είναι γιατί θα ήθελα να σας πω ότι είμαι ανοιχτός να σας ακούσω. Και δεν εννοώ να ακούσω ποια είναι η “πρότασή σας” για την ευκαιρία σας (είμαι ευχαριστημένος με την εταιρία που συνεργάζομαι και δεν ψάχνω.) Αυτό που εννοώ είναι ότι είμαι ανοιχτός να ακούσω ποια είναι τα προβλήματα ή οι “προκλήσεις” όπως μου αρέσει να τα λέω, που σας απασχολούν στην επιχείρησή σας. Θα ήθελα να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα: https://theanswerto.wufoo.com/forms/iieiiie-iiiiiei-iiiiie-iiiieii/ και να επιλέξετε ποια από τις τρεις “προκλήσεις” είναι αυτή που σας απασχολεί περισσότερο.
Αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη θα χαρώ να την ακούσω – μπορείτε να τη γράψετε στη φόρμα κάτω από τις 3 επιλογές. Είναι μία έρευνα που κάνω και από την οποία θα προκύψουν μελλοντικές εκπαιδεύσεις/συνεντεύξεις καθώς και ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζω που θα βοηθήσει πολύ όποιους δικτυωτές είναι σε ένα πλάνο δουλειάς και χρειάζονται μία μικρή (ή μεγάλη) ώθηση. Δεν μπορώ να πω περισσότερα ακόμα αλλά θα σας έχω νέα τις επόμενες εβδομάδες. Συμπληρώστε λοιπόν αυτή τη φόρμα: http://theanswerto.wufoo.com/forms/iieiiie-iiiiiei-iiiiie-iiiieii/ μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου. Επίσης θα το εκτιμούσα αν την προωθούσατε σε 2 ή 3 ακόμα δικτυωτές που είναι στην ίδια κατάσταση με εσάς.
Αυτά από μένα, περιμένω νέα σας από τη φόρμα και ελπίζω να σας δω όλους στην Online Εκπαίδευση την Τρίτη 12 Απριλίου στις 21:00 σε μία συνέντευξη με τον Γιώργο Αγγελάκη.
Με τιμή,
Θεόδωρος Αραμπατζής
ΥΓ: Το βιβλίο “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ” άλλαξε τιμή – από 59€ πωλείται πλέον στα 26€ http://www.TheAnswerTo.gr/irresistmlm

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Lucida Grande’; color: #333233} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Lucida Grande’; color: #333233; min-height: 15.0px} p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 16.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Lucida Grande’; color: #a82222} span.s1 {color: #a82222} td.td1 {width: 548.0px; margin: 0.5px 0.5px 0.5px 0.5px}

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of