“Ηχογράφηση Εκπαίδευσης”: Τα βήματα ενός πετυχημένου στο MLM με το Γιώργο Αγγελάκη

Τι βραδιά η χθεσινή! Ήταν η μεγαλύτερη σε συμμετοχή, ως τώρα, εκπαίδευση από τότε που ξεκινήσαμε, το Νοέμβριο. Φτάσαμε τους 52 συμμετέχοντες! Δεν μπορώ να σας εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι που ήσασταν μαζί μας και ελπίζω να άξιζε η μία ώρα που αφιερώσατε.
Στη συνέντευξη με τον Γιώργο Αγγελάκη μιλήσαμε για:
  • Την ιστορία του και πώς, παρά τις απογοητεύσεις της ζωής του, τελικά γνώρισε το Δικτυακό Μάρκετινγκ και βρήκε την ευκαιρία που του άλλαξε τη ζωή.
  • Ποιες ήταν οι προκλήσεις που συνάντησε στα πρώτα του βήματα, η απόρριψη από τους φίλους και τους συγγενείς, η απογοήτευση όταν δεν του “έβγαινε” το πλάνο.
  • Την προσωπική ανάπτυξη στο δικτυακό μάρκετινγκ, τους στόχους, το όραμα και το πλάνο δράσης 90 ημερών.
  • Πώς κατάφερε να “βολέψει” το Δικτυακό Μάρκετινγκ κάνοντας άλλες 2 δουλειές ταυτόχρονα.
  • 2-3 συμβουλές που θα έδινε σε έναν καινούργιο διανομέα.
  • Αν υπάρχει ακόμα η ευκαιρία για να πετύχει κάποιος στο MLM, παρά την οικονομική κρίση
…και πολλά άλλα
Αν θέλετε να ακούσετε την ηχογράφηση της εκπαίδευσης μπορείτε να μπείτε εδώ: http://coach.theanswerto.gr
Θα είναι Online μέχρι την άλλη Παρασκευή 22 Απριλίου και μετά θα μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε ένα απόσπασμα σε .mp3 [για να ακούσετε την ηχογράφηση ΜΗ ΜΠΕΙΤΕ με Internet Explorer γιατί ΔΕΝ παίζει]
Τέλος, το βιβλίο “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ” είναι διαθέσιμο πλέον ΜΟΝΟ για προ-αγορά, μιας και τη Δευτέρα 2 Μαΐου θα κυκλοφορήσει η Νέα Ανανεωμένη έκδοση. Η τιμή προ-αγοράς είναι 21€, (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών για αποστολές εντός Ελλάδας) και μπορείτε να το προ-αγοράσετε μπαίνοντας στο: http://www.TheAnswerTo.gr/irresistmlm ή τηλεφωνώντας μου στο 2341070332 (αν δεν απαντήσω αφήστε μήνυμα με τα στοιχεία σας). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μετά την Τρίτη 2 Μαΐου η τιμή θα ανέβει.
Η επόμενη online εκπαίδευση MLM θα γίνει την Τρίτη 26 Απριλίου στις 21:00. Θα έχουμε πάλι έναν ειδικό καλεσμένο ομιλητή. Το θέμα είναι: “Προσωπική Ανάπτυξη στο Δικτυακό Μάρκετινγκ: Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας αναπτύσσοντας τον εαυτό μας!” Ο καλεσμένος μας είναι ένας άνθρωπος που “διδάσκει” την προσωπική ανάπτυξη για περισσότερα από 15 χρόνια και έχει βοηθήσει πολλούς δικτυωτές να πετύχουν τους στόχους τους και να κερδίσουν χιλιάδες ευρώ. Λέγεται Νίκος Νικολαΐδης και θα είναι μαζί μας την Τρίτη 26 Απριλίου στις 21:00. Φυσικά η εκπαίδευση είναι Δ.Ω.Ρ.Ε.Α.Ν!
Για να γραφτείτε στην εκπαίδευση συμπληρώστε τη φόρμα εδώ: http://tinyurl.com/nikolaidis
Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε λεπτομέρειες για το ζωντανό σεμινάριο που ανακοινώθηκε στα τελευταία 10 λεπτά της εκπαίδευσης.
Θα σας δω στην κορυφή
Θοδωρής Αραμπατζής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of