ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνεντεύξεις Πετυχημένων Δικτυωτών!

Είχα ακούσει από τον Brian Tracy, ότι για να πετύχεις, απλά χρειάζεται να βρεις έναν πετυχημένο σ’αυτό που θέλεις να κάνεις κι εσύ και να κάνεις ό,τι έκανε αυτός. Με βάση αυτή την “αρχή” λειτουργώ τα τελευταία χρόνια που είμαι στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
Όταν είχαμε κάποιο σεμινάριο με την εταιρία μου, στα διαλείμματα και στο δείπνο, πλησίαζα τους πιο πετυχημένους και τους ρωτούσα να μου πουν τι κάνουν. Ήταν μία συνήθεια που είχα αποκτήσει και απ’ αυτό έμαθα τα “μυστικά” των πιο πετυχημένων δικτυωτών στην εταιρία μου. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί όλα αυτά τα έβαζα σε εφαρμογή από την αμέσως επόμενη στιγμή. Όποια απ’ αυτά έβλεπα ότι μου “ταίριαζαν” και μου έφερναν το αποτέλεσμα που ήθελα τα κρατούσα και όποια δεν μου “ταίριαζαν” ή δεν είχαν το αποτέλεσμα που ήθελα τα άφηνα.
Μέσα από τις εκπαιδεύσεις που κάνουμε τους τελευταίους μήνες με τα Online Μαθήματα ο στόχος μου είναι να μοιραστώ με όλους τους δικτυωτές, αυτά που έχω μάθει από το 2002 που ασχολούμαι με πλήρη απασχόληση με το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Πάντα, το περιεχόμενο των εκπαιδεύσεων που κάνω, θέλω να είναι το καλύτερο και να δίνει πραγματική αξία σε όσους μου κάνουν την τιμή να το παρακολουθούν – ζωντανά ή ηχογραφημένα.
Έτσι λοιπόν, αποφάσισα ότι, στους επόμενους μήνες, θα φέρνω στις εκπαιδεύσεις αυτές πετυχημένους δικτυωτές από διάφορες εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ καθώς και άλλους επιτυχημένους επιχειρηματίες ή ανθρώπους από το χώρο της προσωπικής ανάπτυξης.
Ο πρώτος πετυχημένος δικτυωτής από τον οποίο θα πάρω συνέντευξη, ονομάζεται Γιώργος Αγγελάκης. Κατάγεται από τη Σητεία της Κρήτης και ξεκίνησε με το Δικτυακό Μάρκετινγκ το 2001, όταν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Δούλευε το πρωί οδηγός σε μία εφημερίδα και το απόγευμα σουβλατζής. Ξεκίνησε το Δικτυακό Μάρκετινγκ σαν 3η δουλειά αφιερώνοντας μόνο 5 ώρες την εβδομάδα. Από τον 1ο μήνα κατάφερε να αφήσει την πρωινή δουλειά ως οδηγός και μετά από 5 μήνες, το εισόδημά του από το Δικτυακό Μάρκετινγκ, του έδωσε τη δυνατότητα να σταματήσει και τη δουλειά στο σουβλατζίδικο. Από τότε ασχολείσαι αποκλειστικά με το Δικτυακό Μάρκετινγκ και κατάφερε να χτίσει μέσα σε λιγότερο από 5 χρόνια μία επιχείρηση που κάνει τζίρο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Και αυτό το έκανε μακριά από τον τόπο του, χωρίς να βάλει στο δίκτυό του φίλους και συγγενείς.
Θα έχουμε λοιπόν με τον Γιώργο Αγγελάκη μία συνέντευξη την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 στις 21:00, όπου θα του κάνω τις κατάλληλες ερωτήσεις για να μας πει “Πώς Να Χτίσετε Μία Επιχείρηση Δικτυακό Μάρκετινγκ του 1 Εκατομμυρίου Ευρώ σε Λιγότερο από 5 Χρόνια.” Θα τον κάνω να μας πει όλα του τα μυστικά. Μετά από αυτή την εκπαίδευση θα μπορείτε:
  • Να πουλάτε περισσότερα προϊόντα
  • Να έχετε την κατάλληλη “συμπεριφορά” όταν προσεγγίζετε υποψηφίους για την επιχείρηση
  • Να χτίσετε ένα τεράστιο δίκτυο από συνεργάτες που θέλουν να γίνουν ηγέτες
  • Να χτίσετε τη διατηρησιμότητα στην ομάδα σας
  • Να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για κάθε πτυχή της επιχείρησής σας
και πολλά άλλα…
Για να συμμετέχετε σ’αυτή την εκπαίδευση απλά συμπληρώστε αυτή τη φόρμα: http://www.tinyurl.com/aggelakis και θα σας σταλούν απλές οδηγίες σύνδεσης. Μη χάσετε με τίποτα αυτή την εκπαίδευση, γιατί είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Αγγελάκης θα μοιραστεί με άτομα εκτός της ομάδας του τον τρόπο που δουλεύει. Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε από τον άνθρωπο που τα τελευταία 9 χρόνια βραβεύεται ως κορυφαίος στρατολόγος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, σε μία εταιρία με 2,1 εκατομμύρια συνεργάτες, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα για να είστε εκεί.
Τέλος, να σας πω ότι στο κλείσιμο της εκπαίδευσης με τον Γιώργο Αγγελάκη, θα ανακοινωθεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσει κανείς. Αλλά περισσότερα θα τα μάθετε στην εκπαίδευση της Τρίτης 12 Απριλίου στις 21:00.
Θα σας δω όλους εκεί.
Με δικτυακούς χαιρετισμούς
ΥΓ: Ένας από τους κανόνες που έχω για τις Ανοιχτές Online Εκπαιδεύσεις είναι ότι γίνονται σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον. Με άλλα λόγια δε μιλάμε για εταιρίες, προϊόντα, ούτε ανταλλάσσουμε τηλέφωνα με σκοπό τη στρατολόγηση. Αυτό τον κανόνα σκοπεύω να τον κρατήσω για πάντα, οπότε μπορείτε να φέρετε ελεύθερα στην εκπαίδευσή μας και άτομα της ομάδας σας – μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να τους στρατολογήσουμε 🙂

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of