Νέο site εκπαιδεύσεων

Έκτακτη ανάρτηση. Πριν λίγες ημέρες έφτιαξα ένα νέο site όπου μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε ένα σημαντικό απόσπασμα από τις μέχρι τώρα Online εκπαιδεύσεις MLM που έχουμε κάνει. Από εδώ και πέρα οι Online εκπαιδεύσεις που κάνουμε θα αναρτώνται σε ηχητικό αρχείο (όχι βίντεο) και θα είναι διαθέσιμο να κατεβάσετε και το αρχείο με τις διαφάνειες που έχουμε στην εκπαίδευση.

Το καινούργιο site είναι: http://coach.theanswerto.gr στο οποίο μπορείτε να μπαίνετε ελεύθερα και να ακούτε ή να κατεβάσετε τα αποσπάσματα των εκπαιδεύσεων. Μέσα σε 48 ώρες από το τέλος κάθε online MLM εκπαίδευσης, θα αναρτώ σε αυτό το site την ηχογράφηση της εκπαίδευσης καθώς και τις διαφάνειες σε αρχείο .pdf.
Ήδη έχω αναρτήσει αποσπάσματα των 3ων πρώτων εκπαιδεύσεων. Η 1η εκπαίδευση ήταν στις 9 Νοεμβρίου με θεμα: “Πως να προσελκύσετε υποψηφίους από το πουθενά”
Ακούστε πώς παρουσιάζω απλές φόρμουλες επικοινωνίας που θα κάνουν τον υποψήφιό σας να νιώσει φυσική έλξη για εσάς, για τα προϊόντα σας και την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
Η 2η εκπαίδευση ήταν στις 7 Δεκεμβρίου με θέμα: “Τολμηρές Ιδέες Μάρκετινγκ/Διαφήμισης”
Σ’ αυτό το μάθημα είδαμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε, μέσω μάρκετινγκ, μία ανεξάντλητη ροή υποψηφίων που είναι σαν εμάς – που “ψάχνουν”, είναι ενθουσιασμένοι και θέλουν να κάνουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους.
Και η 3η εκπαίδευση ήταν 11 Ιανουαρίου με θέμα: “Ξεπεράστε Κάθε Ερώτηση/Αντίρρηση/Αναβολή”

Σ’ αυτή την εκπαίδευση ανέπτυξα μία απλή φόρμουλα χειρισμού κάθε αντίρρησης, ερώτησης και αναβολής.

Ελπίζω να είναι πιο χρήσιμο μ’ αυτό τον τρόπο. Θα χαρώ να ακούσω τα σχόλιά σας για το νέο αυτό site. Ο σύνδεσμος ξανά είναι: http://coach.theanswerto.gr
Θοδωρής
ΥΓ: Αν δεν έχετε ήδη γραφτεί για την επόμενη εκπαίδευση που θα γίνει την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011 με θέμα: “Κλείσιμο – τόσο απλό που μπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας” μπορείτε να γραφτείτε από εδώ: http://www.tinyurl.com/grmlmclosing
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of