Επόμενη Εκπαίδευση – “Ξεπεράστε κάθε Ερώτηση/Αντίρρηση/Αναβολή”

Μία από τις πιο συχνές προκλήσεις που βλέπω ότι συναντούν οι δικτυωτές είναι η αναβλητικότητα. Η αναβλητικότητα έχει διάφορους λόγους που υπάρχει μέσα μας. Υπάρχει θετική και αρνητική αναβλητικότητα. Θετική αναβλητικότητα είναι όταν αναβάλλουμε δραστηριότητες που δεν συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Όπως για παράδειγμα είναι καλό το να είμαστε αναβλητικοί στο να “δούμε τηλεόραση” ή “να βγούμε για καφέ”.

Αυτό όμως που έχω δει ότι είναι η βασικότερη πηγή της αναβλητικότητας είναι ότι οι άνθρωποι φοβούνται την “Απόρριψη”. Βασικά, όχι μόνο την απόρριψη αλλά και γενικότερα τις ερωτήσεις που μπορεί να τους κάνουν οι υποψήφιοι. Όταν όμως έχουμε μία γλώσσα επικοινωνίας που είτε θα αποτρέπει την απόρριψη είτε θα χειρίζεται με αποτελεσματικό τρόπο οποιαδήποτε ερώτηση, αντίρρηση ή αναβολή των υποψηφίων, τότε η αναβλητικότητα δε θα υπάρχει (ή τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό) γιατί θα γνωρίζουμε τι χρειάζεται να λέμε για να έχουμε αποτελέσματα και επίσης θα γνωρίζουμε ότι αυτό που θα λέμε θα έχει αποτελέσματα.

Για το επόμενο μάθημα ανοιχτό για όλες τις Εταιρίες Δικτυακό Μάρκετινγκ στην Ελλάδα, την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 στις 21:00, το θέμα μας θα είναι “Ξεπεράστε κάθε Ερώτηση/Αντίρρηση/Αναβολή”. Επειδή μου αρέσει να χρησιμοποιώ “φόρμουλες” και όχι ακριβή σενάρια, έτσι ώστε να υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο στην επικοινωνία μας, θα σας δώσω μία απλή φόρμουλα χειρισμού κάθε αντίρρησης, ερώτησης και αναβολής.

Ξέρω ότι έχουν γραφτεί πολλά βιβλία και άρθρα για το χειρισμό αντιρρήσεων αλλά η φόρμουλα που θα σας δείξω, θα σας δώσει τη δυνατότητα να χειριστείτε τις αντιρρήσεις και τις ερωτήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει μία θετική κατάληξη ΠΑΝΤΑ – ακόμα κι αν τελικά ο υποψήφιος αποφασίσει να μη συνεργαστεί μαζί σας.

Για να γραφτείτε στην εκπαίδευση απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας σταλούν απλές οδηγίες σύνδεσης. Θα χαρώ να σας δω ξανά στην εκπαίδευση και να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο! – http://tinyurl.com/grmlmtraining

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of