Ένα απλό χαμόγελο

Δημήτρης

Αυτό ίσως σας βγαίνει φυσικά, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν εκμεταλλεύονται αυτό το ισχυρό “χάρισμα” που μπορούν να προσφέρουν σε όσους συναντούν …
και είναι δωρεάν!
Ένα απλό χαμόγελο μπορεί να φωτίσει ένα δωμάτιο και κυριολεκτικά μπορεί να είναι το αποκορύφωμα στην ημέρα κάποιου.
Στην κοινωνία που ζούμε οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι και οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν τι σημαίνει να δίνουν και να λαμβάνουν γνήσια χαμόγελα που βγαίνουν από την καρδιά.
Όχι μόνο αυτό, αλλά ένα χαμόγελο στην πραγματικότητα αλλά τη φυσιολογία σας. Δεν μπορείτε να νιώθετε πεσμένοι και ανήσυχοι την ίδια στιγμή που χαμογελάτε.
Αλλάζει αμέσως την ενέργειά σας από αρνητική σε θετική.
Επίσης είναι σαν μαγνήτης που προσελκύει ανθρώπους σε εσάς, είτε επικοινωνείτε αυτοπροσώπως είτε από το τηλέφωνο.
Θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα σε όλες σας τις επικοινωνίες αν λειτουργείτε με ένα χαμόγελο!
Την επόμενη φορά που θα είστε έξω, φορέστε ένα χαμόγελο. Κοιτάξτε τους ανθρώπους στα μάτια και δώστε τους ένα ωραίο χαμόγελο.
Δείτε τι αντιδράσεις θα έχετε.
Αρχίστε να το κάνετε αυτό πιο συχνά. Δοκιμάστε το για μία ολόκληρη ημέρα και δείτε τι θα συμβεί. Πιθανών θα παρατηρήσετε ότι όλοι γύρω σας είναι πιο φιλικοί απ’ ότι συνήθως …
Αν δουλεύετε κυρίως από το τηλέφωνο, βάλτε έναν καθρέφτη στο γραφείο σας ώστε να μπορείτε να βλέπετε τον εαυτός ας ενώ μιλάτε με τους ανθρώπους.
Θα σας υπενθυμίζει να κάθεστε ίσια και να χαμογελάτε. Αν και δεν μπορούν να δουν πως είστε, σίγουρα μπορούν να ακούσουν το “χαμόγελο” και την ενέργειά σας.
Χαμογελάστε λοιπόν … όπου κι αν είστε … και δείτε τι θα συμβεί. Είναι εκπληκτικό! (πραγματικά…)
Σας εύχομαι τα καλύτερα 😀
Θοδωρής
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of