Επόμενη Εκπαίδευση – “Τολμηρές Ιδέες Μάρκετινγκ/Διαφήμισης”

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή στην 1η MLM Online εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ στην Ελλάδα συνεχίζουμε στη 2η εκπαίδευση.

Ορίστε τι είπαν κάποιοι δικτυωτές που την παρακολούθησαν:

———————-

“Θα ήθελα να σου πω πως μου άρεσε πολύ η εκπαίδευση γιατί μας έδωσες τα βήματα που χρειάζονται για την αποτελεσματική πώληση και μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο δεν έχω ακούσει σε καμία άλλη εκπαίδευση. Όλοι οι εκπαιδευτές βιάζονται να σε κάνουν να πουλήσεις γρήγορα, να γράψεις άτομα γρήγορα, προτείνουν τρόπους προώθησης των προϊόντων χωρίς να λένε για τις παγίδες του τρόπου ομιλίας που πρέπει να αποφύγουμε ώστε να γίνουμε αποτελεσματικοί.
Για να μην πολυλογώ μου άρεσε και αν μπορούσες να το κάνεις παραπάνω από μια φορά τον μήνα θα ήταν πολύ ωραία.”
— Αντιγόνη Τ.

“Θοδωρή, καλησπέρα. Παρακολούθησα όλη την εκπαίδευση και οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια και για την ιδέα που είχες και για το τελικό αποτέλεσμα. Προσωπικά φρεσκάρισα κάποιες τεχνικές και θυμήθηκα κάποια στοιχεία σωστής προσέγγισης, που, ομολογουμένως με την πάροδο του χρόνου τα αφήνουμε στα “αζήτητα”. Είναι βέβαιο ότι πήρα και κάποιες ιδέες πολύ ενδιαφέρουσες. Την εκπαίδευση παρακολούθησε και η κόρη μου, που κάνει τα πρώτα της βήματα μαζί μου. Ιδιαίτερα γι΄αυτήν, ήταν όλα πάρα πολύ σημαντικά. Ήταν μια συγκροτημένη παρουσίαση. Σ’ ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια.”
— Βασίλης Ν.

“Θεωρώ ότι κάνατε μια σημαντική προσπάθεια στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους που ασχολούνται με το mlm στο να μπορέσουν να πλησιάσουν με αποτελεσματικότερο τρόπο τους εν δυνάμει πελάτες και συνεργάτες τους. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με περισσότερη έμφαση στην ψυχολογία της αγοράς. Θα ήθελα τα σεμινάρια σας να γίνονται ποιο συχνά.”
— Αναστασία Φ.

“Είσαι πολύ καλός στην εκπαίδευση. Με βοηθάς πάρα πολύ. Ευχαριστώ για όλα και στην επόμενη θα είμαι παρόν για να σε ακούσω. Σου εύχομαι τα καλύτερα να έχεις :)”
— Άλκης Τ.

“Εγώ είμαι ενθουσιασμένη και η παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ! Έμαθα αρκετά πράγματα και θα εκτιμούσα αν θα μπορούσα να μπω κι εγώ στο link για να τη ξαναακούσω. Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για μένα.”
— Ξανθη Τσ.

———————-

Ζήτησα από εσάς ποιο θέμα σας απασχολεί περισσότερο και οι περισσότεροι απάντησαν ότι θέλουν να συζητήσουμε για “Τολμηρές Ιδέες Μάρκετινγκ/Διαφήμισης”

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα να κάνω αυτό το θέμα εκπαίδευσης. Πολλές από τις ιδέες μάρκετινγκ και διαφήμισης για τις οποίες θα μιλήσω είναι πραγματικά τολμηρές και ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα σε δικτυωτές έξω από την ομάδα μου.

Θέλω όσοι θα δηλώσετε συμμετοχή να είστε προετοιμασμένοι για αυτό που θα ακούσετε. Επίσης θα σας πρότεινα να αποφασίσετε ότι θα επιλέξετε τουλάχιστον μία ιδέα την οποία θα εφαρμόσετε άμεσα στην επιχείρησή σας. Άλλωστε ποιο είναι το νόημα του να μαθαίνουμε νέες ιδέες και να μην τις εφαρμόζουμε στην πράξη.

Η αναβλητικότητα είναι ο εχθρός της θέλησης. Αν δηλαδή θέλετε να πετύχετε στην επιχείρησή σας αλλά είστε αναβλητικοί σ’αυτά που μαθαίνετε τότε λυπάμαι…αλλά θα δυσκολευτείτε να πετύχετε.

Γραφτείτε στην εκπαίδευση εδώ και θα σας στείλουμε οδηγίες σύνδεσης:

Θα χαρώ να σας δω online την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:00

Θοδωρής

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of