Κουραστήκατε να ψάχνετε υποψηφίους στην οθόνη του υπολογιστή;


Έχετε 5.000 φανταστικούς φίλους στο Facebook που δε νοιάζονται καθόλου για εσάς;
Έχετε κουραστεί να στέλνετε emails και μηνύματα τα οποία κανείς δε διαβάζει;
Έχετε σιχαθεί τους υποψηφίους χαμηλής ποιότητας που απλά μόνο “ρίχνουν μια ματιά” και σπαταλάνε το χρόνο σας;
Έλλειψη αρκετών υποψηφίων καλής ποιότητας = Άγχος!
Όταν έχουμε λίγους μόνο υποψηφίους, πιέζουμε, σπρώχνουμε και προσπαθούμε να τους κάνουμε να γραφτούν στην εταιρία μας. Οι υποψήφιοι νιώθουν αυτή την πίεση και ενστικτωδώς απομακρύνονται από εμάς. Αυτό οδηγεί σε ακόμα λιγότερους υποψηφίους και ο φαύλος κύκλος γίνεται όλο και χειρότερος.
Όταν έχουμε αφθονία υποψηφίων, τότε είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν είμαστε απεγνωσμένοι για την απόφαση ενός και μόνο υποψηφίου. Δεν είμαστε “παντρεμένοι” με το αποτέλεσμα μίας και μόνο παρουσίασης. Αντιθέτως, είμαστε χαλαροί.
Απλά μοιραζόμαστε την ευκαιρία μας και παίρνουν τους πρώτους υποψηφίους που προσφέρονται εθελοντικά και κάνουν ένα βήμα μπροστά. Τότε δουλεύουμε μόνο με εθελοντές και έχουμε περισσότερους καλούς υποψηφίους που περιμένουν στη σειρά.
Ποιο σενάριο περιγράφει καλύτερα την καριέρα σας; Έχετε πολύ λίγους υποψηφίους και ως εκ τούτου τους πιέζετε και δυσκολεύεστε; Ή απλά δέχεστε αιτήσεις από τους καλύτερους εθελοντές από μία τεράστια λίμνη ικανών υποψηφίων;
Η λύση είναι απλή.
Αυξήστε τη διαφήμισή σας ώστε να έχετε κι εσείς μία αφθονία υποψηφίων.
Γιατί δεν αυξάνετε τις προσωπικές σας επαφές αυτή τη στιγμή;
Εδώ είναι μερικές γρήγορες λύσεις.

  1. Οργανώστε την επανένωση των παλιών συμμαθητών σας. Δε χρειάζεται να περιμένετε για την επέτειο των 10 ή των 20 χρονών. Μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή.
  2. Πάρτε τους τρεις ή τέσσερις καλύτερους τίτλους και πρώτες προτάσεις σας και δοκιμάστε τις. Ταχυδρομείστε ή μοιράστε 100 κάρτες/flyers και δείτε ποια είναι η ανταπόκριση για τον κάθε ένα.
  3. Ξεκινήστε το δικό σας κλαμπ πρωινού. Τα μέλη του κλαμπ θα σας φέρνουν συστάσεις έτοιμες να συνεργαστούν μαζί σας.
  4. Προσφερθείτε να είστε ο καλεσμένος σε ένα τοπικό ραδιοφωνικό σόου. (Και ναι, μπορείτε να έχετε και το δικό σας Ραδιοφωνικό σόου στο ίντερνετ)
  5. Δανείστε δέκα καταλόγους ή DVD των προϊόντων σας.
  6. Κάντε μερικές νέες γνωριμίες με ανθρώπους που θα σας στέλνουν συστάσεις. Πολλοί άνθρωποι θα χαρούν να σας βοηθήσουν μόνο και μόνο επειδή θα νιώσουν καλά κάνοντάς το.
  7. Μοιράστε 10 DVD που να εξηγούν την επιχειρηματική ευκαιρία της εταιρίας σας.
  8. Μοιράστε δέκα δείγματα προϊόντων ή πακέτα με πληροφορίες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να επεκτείνετε τη λίστα των ικανών υποψηφίων σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε το ίντερνετ. Απλά επιλέξτε μία μέθοδο με την οποία νιώθετε πιο άνετα.
Tom “Big Al” Schreiter fortunenow.com

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of