Η 1η MLM Ανοιχτή Εκπαίδευση είναι Γεγονός!

Η πρώτη Online εκπαίδευση Δικτυακού Μάρκετινγκ/MLM/Απευθείας Πωλήσεων στην Ελλάδα, ανοιχτή για δικτυωτές όλων των εταιριών, είναι γεγονός!
Αν εσείς και η ομάδα σας θα θέλατε να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να παρουσιάσετε εύκολα και απλά τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή/και την επιχειρηματική σας ευκαιρία σε ανθρώπους που συναντάτε στην τράπεζα, σε εμπορικά κέντρα, στις διακοπές, σε εστιατόρια και σε άλλα μέρη … χωρίς αντίσταση … τότε δε θέλετε να χάσετε αυτή την εκπαίδευση.
Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 στις 9:00 μμ, ο Θοδωρής Αραμπατζής θα διεξάγει την πρώτη ζωντανή online εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ και θέλαμε να σας προσκαλέσουμε εσάς και την ομάδα σας (προωθήστε το σε όσους ανθρώπους θέλετε).
Αυτή η πρώτη εκπαίδευση ονομάζεται:
“Πώς να Προσελκύετε Υποψηφίους Από το Πουθενά.”
http://tinyurl.com/1stmlmtraining
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θα τους ενδιέφερε να κερδίσουν χρήματα από το σπίτι αν έβρισκαν μία νόμιμη επιχείρηση και πολλοί ψάχνουν έναν τρόπο να το κάνουν αυτό.
Αλλά όταν συναντάτε ανθρώπους σε καθημερινή βάση, ξέρετε τι να τους πείτε;
Ξέρετε πώς να κάνετε τους ανθρώπους που μόλις γνωρίσατε να σας ρωτήσουν για την επιχείρησή σας;
Ξέρετε πώς να συστήσετε τα προϊόντα σας, τις υπηρεσίες ή/και την επιχειρηματική σας ευκαιρία στους ανθρώπους που συναντάτε στην τράπεζα, σε εμπορικά κέντρα, σε εστιατόρια, στις διακοπές και άλλα μέρη … χωρίς αντίσταση;
Αν όχι, τότε δε θα θέλετε να χάσετε αυτή την ειδική εκπαίδευση την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010 στις 9:00μμ
http://tinyurl.com/1stmlmtraining
Οι τεχνικές για τις οποίες θα μιλήσει ο Θοδωρής στην εκπαίδευση αυτή είναι από το βιβλίο “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ” όπου θα μπορέσετε να δείτε ζωντανά πώς εφαρμόζονται στην πράξη.
Ορίστε τι έχουν πει άλλοι δικτυωτές από διάφορες εταιρίες στην Ελλάδα για το βιβλίο “Ακαταμάχητο Δικτυακό Μάρκετινγκ” και τον Θοδωρή Αραμπατζή:
————— Πρωτη φορά αισθάνομαι έτσι ύστερα από τόσα χρόνια. Είμαι πολύ κοντά σε όλα αυτά που ονειρεύομαι. Αυτή τη βδομάδα έκανα ραντεβού και εφάρμοσα όσα είπαμε. Δουλεύει! Τελικά είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Ευχαριστώ και σύντομα θα ξαναμιλήσουμε. — Γεωργία Α.
“Είμαι δυο μήνες στην δουλειά και δεν ηθελα να κάνω κάτι πριν διαβάσω ή ενημερωθώ για το αντικείμενο και το βιβλίο αυτό ακριβώς μου έδωσε. Σε μερικά σημεία ήταν σαν να ρωταγα και εσυ μου απαντούσες. Είναι ό,τι ακριβώς έψαχνα και πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ” — Ράνια Κ.
Έμαθα πολλά και χρήσιμα πράγματα από το βιβλίο σας τα οποία με βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξη μου. Εφαρμόζοντας τα στην πράξη διαπίστωσα ότι μου άνοιξαν πόρτες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα άνοιγαν γεμίζοντας με αισιοδοξία και σιγουριά. Ξεκόλλησα από την στασιμότητα των τελευταίων μηνών και προχωράω.Πέρα από το υλικό του πολύτιμου βιβλίου σας με βοηθήσατε και εσείς προσωπικά. Σας ευχαριστώ πολύ. –Αναστασία Φ.
Σας ευχαριστώ για τις ενημερώσεις σας και πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, είμαι κι εγώ στο Δικτυακό Μάρκετινγκ και η εκπαίδευσή σας είναι πραγματικά αξιόλογη. Σας ευχαριστώ για μια ακόμα φορά και πραγματικά το πιστεύω ότι θα τα πούμε στην κορυφή!!!! — Γιάννα Λ.
Καλημέρα Θοδωρή! Μπορώ να σου πω ότι συχνά μπαίνω στο Blog σου και διαβάζω τις αναρτήσεις σου. Είσαι πηγή έμπνευσης και μπράβο για ότι κάνεις. Σ΄ευχαριστώ καταρχήν για όλη αυτήν την ενημέρωση που προσφέρεις σε μας τους υπόλοιπους, θεωρώ αξιοθαύμαστο τον τρόπο που λειτουργείς και μου αρέσουν πολλά από τα άρθρα που έχεις αναρτήσει στο Blog σου — Μαρία Ρ.
————— Σε αυτή την εκπαίδευση, ο Θοδωρής Αραμπατζής, θα επιλέξει έναν εθελοντή από το κοινό και θα δουλέψει μαζί του σε κάποιες ειδικές τεχνικές επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα ώστε να βελτιώσετε δραματικά το επίπεδο της επιτυχίας σας.
Καθώς θα δουλεύει με τον εθελοντή, ο Θοδωρής θα σας αποδείξει επίσης — πέρα από κάθε αμφιβολία — ότι και ΕΣΕΙΣ ήδη έχετε ένα χρυσωρυχείο υποψηφίων στο μυαλό σας, στην ατζέντα σας και στις προηγούμενες εμπειρίες σας.
Θα σας δείξει ότι θα μπορούσατε ήδη να έχετε κερδίσει μία περιουσία στο Δικτυακό Μάρκετινγκ αρκεί να είχατε την κατάλληλη προπόνηση για το πώς να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά σας χαρίσματα, ταλέντα και πηγές που βρίσκονταν εκεί εξαρχής.
Θα ακούσετε επίσης πώς ο Θοδωρής παρουσιάζει απλές φόρμουλες επικοινωνίας που θα κάνουν τον υποψήφιό σας να νιώσει φυσική έλξη για εσάς, για τα προϊόντα σας και την επιχείρησή σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.
Το καλύτερο όλων είναι ότι όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις φόρμουλες, οι άνθρωποι δε θα ξέρουν καν ότι τους προσεγγίζετε για κάτι!
Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε για αυτό το μάθημα, χρησιμοποιήστε αυτό το λινκ:
http://tinyurl.com/1stmlmtraining
Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ακούσετε coaching σε “πραγματικό χρόνο” … και να δείτε πόσο απλή (και διασκεδαστική) μπορεί να είναι η δουλειά σας!
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα
www.Network-Marketing.gr

ΥΓ: Στην εκπαίδευση αυτή ΔΕ θα διαφημιστούν εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ ούτε θα προσπαθήσουμε να στρατολογήσουμε εσάς ή την ομάδα σας σε κάποια εταιρία. Θα είναι ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον μιας και σεβόμαστε την προσπάθεια που κάνετε κάθε μέρα στην επιχείρησή σας.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of