Πώς Να Δημιουργήστε Μία Μαγική Σύνδεση Με Τον Υποψήφιό Σας


Έχει τύχει ποτέ να κάθεστε σε ένα εστιατόριο μιλώντας με κάποιον όπου οι δυο σας είστε τόσο ‘μέσα’ στη συζήτηση που είναι σαν να είστε οι μόνοι δύο άνθρωποι στο εστιατόριο; Ή μάλλον – οι μόνοι δύο άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη;
Ή μήπως…
“Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος” ή “Νιώθω ότι γνωριζόμαστε μια ολόκληρη ζωή” – αυτές είναι φράσεις που ακούγονται συνήθως όταν κάποιοι προσπαθούν να περιγράψουν αυτή τη μαγική σύνδεση.
Μπορούν όλα αυτά να έχουν έναν κοινό παρονομαστή; Έτσι πιστεύω. Είναι επειδή δύο (ή περισσότεροι) άνθρωποι μιλάνε με το ίδιο επίπεδο δυναμισμού. Η λέξη δυναμισμός σημαίνει η δύναμη που χρησιμοποιεί ένα άτομο για να κάνει γνωστή την άποψή του.
Οπότε όταν παρουσιάζετε το προϊόν ή την εταιρία σας, το πόσο δυναμικά επικοινωνείτε με τον υποψήφιό σας είναι αυτό που ονομάζω “το επίπεδο δυναμισμού σας.”
Αν το δούμε με έναν διαφορετικό τρόπο, φανταστείτε ότι έχετε απεριόριστη ένταση στη φωνή σας και μπορείτε να επιλέξετε πόσο δυνατά θα πείτε στον υποψήφιό σας για την εταιρία σας – αυτό είναι το επίπεδο δυναμισμού σας. Αν φωνάξετε πιθανών θα χρησιμοποιείτε υπερβολικό δυναμισμό. Αν ψιθυρίσετε θα χρησιμοποιείτε μάλλον όχι αρκετό δυναμισμό.
Αν ήταν να κατηγορήσω μόνο ένα πράγματα για την όχι τέλεια φήμη του δικτυακού μάρκετινγκ θα κατηγορούσα τη χρήση υπερβολικού δυναμισμού. Αυτό το θέμα χρειάζεται να κατανοηθεί οποσδήποτε.
Μερικοί άνθρωποι μπορούν να χειριστούν αρκετό δυναμισμό και κάποιοι δεν μπορούν! Τί συμβαίνει όταν κάποιος δεν μπορεί να δεχτεί αρκετό δυναμισμό; Κάνει πίσω και σας αποφεύγει. Τί συμβαίνει όταν το επίπεδο δυναμισμού δεν είναι αρκετό για τον υποψήφιό σας; Θα σας βαρεθεί καθώς θα σας λείπει η σιγουριά και θα φύγει από κοντά σας. Επομένως είναι κρίσιμο το επίπεδο δυναμισμού σας να είναι περίπου το ίδιο με αυτού του υποψηφίου σας.
Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι ή στρατηγικές για να ανεβάσετε ή να μειώσετε τον δυναμισμό σας προς ένα άλλο άτομο. Καθώς σας αναφέρω αυτή τη λίστα, έχετε στο νου σας ότι σας το διδάσκω αυτό από δύο διαφορετικές προοπτικές – πρώτον, θέλω να δείτε πώς μπορείτε να ανεβάσετε ή να μειώσετε τον δυναμισμό σας και ο δεύτερος λόγος που σας το διδάσκω αυτό είναι για να μπορείτε να καταλάβετε σε ποιο επίπεδο δυναμισμού βρίσκεται ο υποψήφιός σας.
Εδώ είναι οι κύριες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το επίπεδο δυναμισμού σας:
Ένταση φωνής Αν μιλάτε πολύ δυνατά, μπορείτε εύκολα να είστε πιο δυναμικοί. Μιλώντας πιο σιγά, δηλαδή να μην σας ακούει καλά ο υποψήφιός σας – θα έχει ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιείτε πολύ λίγο δυναμισμό. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι ιδανικό.
Γλώσσα του σώματος Η γλώσσα του σώματός σας περιλαμβάνει το πως κάθεστε. Όσο πιο κοντά στέκεστε στον υποψήφιό σας τόσο περισσότερο δυναμισμό χρησιμοποιείτε. Όσο πιο μακριά στέκεστε από τον υποψήφιο τόσο λιγότερο δυναμικοί είστε. Αν οι ώμοι σας κοιτάνε προς τον υποψήφιο – περισσότερος δυναμισμός, αν μιλάτε με τα χέρια – περισσότερος δυναμισμός, αν γέρνετε προς τα πίσω όταν μιλάτε – λιγότερος δυναμισμός και ακόμα και το χρώμα του κοστουμιού σας σας κάνει περισσότερο ή λιγότερο δυναμικούς!
Έκφραση του προσώπου Ένα ισχυρό πρόσωπο με το κεφάλι ελαφρώς σηκωμένο προς τα πάνω χωρίς χαμόγελο θα έχει περισσότερο δυναμισμό από ένα φοβισμένο βλέμμα με το κεφάλι γερμένο προς τα κάτω. Όλοι ξέρουμε πώς να δείχνουμε κακοί, θυμωμένοι, ευτυχισμένοι, λυπημένοι ή ξαφνιασμένοι – όλοι γνωρίζουμε αυτά τα συναισθήματα που φοράμε στο πρόσωπό μας… λοιπόν, κάθε ένα απ’ αυτά συμβάλει στο επίπεδο δυναμισμού σας.
Άμεσες ή διασκορπισμένες λέξεις Αυτό έχει να κάνει με το συνολικό αριθμό των λέξεων που χρησιμοποιείτε για να πείτε κάτι. Αν κάποιος σας κάνει μία ερώτηση και απαντήσετε “Όχι”, είναι πολύ πιο δυναμικό από ότι να απαντήσετε, “Λοιπόν, καταλαβαίνω αυτό που μου λες αλλά δεν έχω δει να ισχύει αυτό μακροπρόθεσμα.” Η απάντησή σας είναι η ίδια – όχι. Αλλά το επίπεδο δυναμισμού μειώνετε ή διασκορπίζεται.
Επανάληψη Επανάληψη είναι ο αριθμός των φορών που επαναλαμβάνετε κάτι ή η συχνότητα με την οποία επαναλαμβάνετε κάτι σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Ελπίζω ότι τώρα μπορείτε να δείτε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα σε σχέση με το να έχετε ή να χρησιμοποιείτε το σωστό ποσό δυναμισμού.
Tim Saleshttp://www.firstclassmlmtools.com

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of