Αυτός Είναι Ο Λόγος Που ‘Σας Στήνουν’ Οι Υποψήφιοι Στις Συναντήσεις

Σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν χρήσιμο και ενδιαφέρον να σας δώσω μία διαφορετική οπτική γωνία παίρνοντάς σας στα “παρασκήνια” και δείχνοντάς σας πώς είναι για τον υποψήφιό σας όταν τον προσεγγίζετε για τη επιχειρηματική σας ευκαιρία.
Για να ξεκινήσουμε, έχω να σας πω κάτι σημαντικό:
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΡΕΛΑ.
Ξέρω, είναι βαθυστόχαστο.
Πραγματικά, είναι γιατί οι υποψήφιοι κάνουν κάτι που ΦΑΙΝΕΤΑΙ τρελό (ειδικά όταν προσπαθείτε πραγματικά να τους γράψετε). Οι υποψήφιοι μερικές φορές ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να κάνουν κάτι, κάνουν κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
Θα μπορούσα να κάνω ολόκληρη έκθεση πάνω σ’ αυτό, αλλά για τη συζήτησή μας, ο πιο σημαντικός λόγος έχει να κάνει με τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να ΛΕΝΕ αυτό που ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ όταν τους κάνουν μία ερώτηση.
Αλλά έχουν την τάση να ΕΝΕΡΓΟΥΝ με βάση τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ τους όταν παρουσιάζεται μία πραγματική ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
Ορίστε ένα παράδειγμα:
Συναντάτε ένα άτομο που φαίνεται να προκρίνεται για την επιχείρησή σας, και παίρνετε το τηλέφωνό του. Του τηλεφωνείτε. Συμφωνεί να σας συναντήσει την επόμενη μέρα για ένα καφέ. Έρχεται λοιπόν η επόμενη μέρα, και δεν εμφανίζεται στο ραντεβού. Του τηλεφωνείτε. Κάτι προέκυψε, και απλά δεν μπορούσε να έρθει.
Σας έχει συμβεί ποτέ;
Τί συνέβη; (Και δε θα σας ενοχλεί όταν οι υποψήφιοι ΠΑΝΤΑ το κάνουν αυτό;) Λοιπόν, αυτό που συνέβη είναι ότι όταν μιλούσατε στο τηλέφωνο, η ιδέα του καφέ την επόμενη μέρα ακούστηκε καλή. Αλλά όταν ξημέρωση η επόμενη μέρα, προέκυψε κάτι άλλο που ήταν πιο ενδιαφέρον και δεν ΕΝΟΙΩΘΑΝ ότι θέλουν να σας συναντήσουν άλλο.
Ή ίσως απλά αποφάσισαν όταν ξύπνησαν εκείνη την ημέρα ότι ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ότι θέλουν να σας συναντήσουν άλλο πια.
Αυτό που προσπαθώ να σας τονίσω εδώ είναι ότι όταν ένας υποψήφιος λέει ένα πράγματα και μετά κάνει κάτι άλλο, συχνά το βλέπει ότι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό γιατί “απλά ακολουθεί τα συναισθήματά του.”
Αλλά από τη ΔΙΚΗ σας οπτική γωνία, αν ένας υποψήφιος λέει ένα πράγμα και μετά κάνει κάτι άλλο, τότε είτε είναι ψεύτης, είτε τεμπέλης ή απλά δεν είναι αξιόπιστος.
Οι υποψήφιοί σας και οι άνθρωποι γενικά δεν πρόκειται να αλλάξουν το “πώς νιώθουν” πάνω σ’ αυτό το θέμα κάποια στιγμή σύντομα. Επομένως εσείς και εγώ έχουμε δύο βασικές επιλογές σε μία κατάσταση σαν αυτή:
1) Να συνεχίσουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο και να περιμένουμε από τους ανθρώπους να αλλάξουν και να αρχίσουν να εμφανίζονται στα ραντεβού όταν λένε ότι θα έρθουν.
2) Να μάθουμε πώς να κάνουμε κάθε υποψήφιο να ΝΙΩΘΕΙ ότι θέλει να εμφανιστεί στη συνάντησή μας, ώστε όταν ξυπνήσουν την επόμενη μέρα το πρωί, να ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
Το καταλάβατε;
Ωραία.
Tim Sales
Για να μάθετε πώς θα το κάνετε αυτό επισκεφτείτε το: http://www.firstclassmlmtools.com

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of