Το 15% Αλλάζει Τα Πάντα

Πολλές φορές στο Δικτυακό Μάρκετινγκ οι διανομείς βάζουν στόχους· να βρουν 10 νέους συνεργάτες αυτό το μήνα ή να κερδίσουν 5000€/μήνα μέχρι το τέλος του χρόνου ή να φτάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο του μάρκετινγκ μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία…

Όταν αυτοί οι στόχοι είναι πολύ μεγάλοι και μακρινοί σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή ίσως να μας φαίνονται πολύ ‘τρομακτικοί’ που τελικά ούτε καν επιχειρούμε να τους πετύχουμε.
Όταν μία εφημερίδα χάσει 15% των αναγνωστών της ή 15% των διαφημιζόμενων σε αυτήν, κλείνει. Αν και συνεχίζουν να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τη διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν να διαφημιστούν σ’ αυτήν, έχει τελειώσει.
Όταν μία εταιρία τεχνολογίας αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 15%, τα κέρδη της διπλασιάζονται. Οι πωλήσεις της δε χρειάζεται να αυξηθούν τόσο πολύ ώστε να διπλασιαστούν τα κέρδη.
Είναι αρκετά δελεαστικό να θέτουμε στόχο τα μεγάλα επίπεδα, τα μεγάλα εισοδήματα και τη μεγάλη επιτυχία όταν ξεκινάμε μία επιχείρηση, αλλά ουσιαστικά, ένα 15% αυτή τη στιγμή εδώ και τώρα ίσως είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.
Αν έχετε 20 πελάτες, βάλτε στόχο αυτό τον μήνα να τους κάνετε 23. Αν η οργάνωσή σας στρατολογεί 100 νέα άτομα το μήνα, βάλτε στόχο να αυξήσει την στρατολόγηση κατά 15 νέα άτομα ή βοηθήστε την ομάδα σας να αυξήσει την παραγωγή της κατά 15% αυτό το μήνα … και μετά δείτε τη διαφορά που θα κάνει στο εισόδημά σας αυτή η μικρή αύξηση σε παραγωγή.
Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of