Μείνετε Θετικοί

του Brian Tracy
Το πιο σημαντικό πράγμα που κάνετε για την επιτυχία σας είναι να αποκτήσετε τον έλεγχο των στοιχείων του περιβάλλοντός σας. Σιγουρευτείτε ότι αυτό που βλέπετε και ακούτε είναι σύμφωνο με τους στόχους που θέλετε να πετύχετε.
Πετύχετε Ακούγοντας Ακούστε σε εκπαιδευτικά ηχογραφημένα προγράμματα στο αυτοκίνητό σας. Ο μέσος άνθρωπος κάνει περίπου 15.000 με 30.000 χιλιόμετρα το χρόνο με το αυτοκίνητό του που σημαίνει ότι περνάει περίπου 300 με 600 ώρες το χρόνο στο αυτοκίνητό του. Μπορείτε να γίνετε ειδικοί στον τομέα σας απλά ακούγοντας ηχογραφημένα εκπαιδευτικά προγράμματα ενώ οδηγείτε από το ένα μέρος στο άλλο.
Παρακολουθήστε Μαθήματα στον Τομέα σας Παρακολουθήστε σεμινάρια που δίνονται από ειδικούς στον τομέα σας. Πάρτε πρόσθετα μαθήματα και μάθετε οτιδήποτε μπορείτε. Μάθετε από τους ειδικούς. Κάντε τους ερωτήσεις, γράψτε τους γράμματα, διαβάστε τα βιβλία τους, διαβάστε τα άρθρα τους και ακούστε ανθρώπους που είναι πετυχημένοι στον τομέα που θέλετε να πετύχετε.
Βρεθείτε Με τους Κατάλληλους Ανθρώπους Συναναστραφείτε μόνο με θετικούς ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η επιτυχία. Συναναστραφείτε με νικητές. Όπως λέμε, πετάξτε μαζί με τους αετούς. Δεν μπορείτε να πετάτε με τους αετούς αν τρώτε μαζί με τις γαλοπούλες. Απομακρυνθείτε από τύπους που δεν έχουν στόχους και σκοπό στη ζωή τους και πάνω απ’ όλα, απομακρυνθείτε από αρνητικούς ανθρώπους. Απομακρυνθείτε από αρνητικούς συναδέλφους. Αν έχετε ένα αρνητικό αφεντικό, σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε δουλειά. Το να συναναστρέφεστε τακτικά με αρνητικούς ανθρώπους είναι αρκετό από μόνο του να σας καταδικάσει σε μία ζωή χαμηλών επιδόσεων, απογοήτευσης και αποτυχίας. Συναναστραφείτε μόνο με θετικούς ανθρώπους. Κάντε παρέα με νικητές.
Οραματιστείτε Τους Στόχους Σας Το τελευταίο πράγμα πριν κοιμηθείτε και το πρώτο πράγμα το πρωί, είναι να σκέφτεστε και να οραματίζεστε τους στόχους σας σαν να ήταν πραγματικότητα. Δείτε τους στόχους σας σαν να υπήρχαν ήδη. Ο υποσυνείδητος νους σας ενεργοποιείτε μόνο με θετικές δηλώσεις επιβεβαίωσης και εικόνες που λαμβάνονται σε ενεστώτα χρόνο. Δείτε τον στόχο σας έντονα πριν πάτε για ύπνο. Δείτε τον εαυτό σας να αποδίδει στα καλύτερά σας. Δείτε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε να καταλήγουν με τον τρόπο που θέλετε.
Τροφοδοτήστε Τον Εαυτό Σας Με Νοητικές Εικόνες Δείτε τον εαυτό σας να ζει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Δείτε τον εαυτό σας με τις σχέσεις, την υγεία, το αυτοκίνητο, το σπίτι που πραγματικά επιθυμείτε. Οραματιστείτε τα λίγο πριν σας πάρει ο ύπνος το βράδυ. Το πρώτο πράγμα που κάνετε όταν ξυπνάτε το πρωί είναι να ταΐζετε τον εαυτό σας με νοητικές εικόνες. Αυτές είναι οι δύο φορές της ημέρας που ο υποσυνείδητος νους σας είναι πιο δεκτικός σε νέο προγραμματισμό, όταν σας παίρνει ο ύπνος και όταν ξυπνάτε.
Ασκήσεις Δράσης Εδώ είναι τα δύο πράγματα που μπορείτε να κάνετε, όλη την ημέρα, για να κρατάτε το μυαλό σας και τα συναισθήματά σας εστιασμένα στους στόχους σας και στην οικονομική επιτυχία:
Πρώτον, ακούστε σε ηχογραφημένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο αυτοκίνητό σας και όταν ταξιδεύετε. Συνεχίστε να τροφοδοτείτε το μυαλό σας με μία ροή εκπαιδευτικού, παρακινητικού υλικού υψηλής ποιότητας που σας οδηγεί προς τους στόχους σας.
Δεύτερον, αποφασίστε να συναναστρέφεστε με θετικούς, αισιόδοξους ανθρώπους τις περισσότερες φορές. Κάντε παρέα με νικητές και φύγετε από αρνητικούς ανθρώπους που επικρίνουν, καταδικάζουν και παραπονιούνται. Αυτό μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας τόσο όσο κανένας άλλος παράγοντας.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of