Νέα Υπηρεσία για τους Έλληνες Δικτυωτές

Κλείστε μία ΔΩΡΕΑΝ Επιχειρηματική Ανάλυση

Μέσα από αυτό το blog για τα τελευταία 3 χρόνια (από τον Ιούλιο του 2007) ο στόχος μου ήταν και συνεχίζει να είναι, να προσφέρω στους Έλληνες Δικτυωτές ένα περιβάλλον όπου μπορούν να μάθουν σωστές πληροφορίες για τον κλάδο του MLM/Δικτυακού Μάρκετινγκ και να βοηθήσω να αποκτήσει ο κλάδος μας το όνομα που πραγματικά του αξίζει.
Συνολικά με περισσότερες από 320 αναρτήσεις, πολλές προσφορές, ebooks, άρθρα και πολλά άλλα κατά καιρούς, πιστεύω ότι το www.network-marketin.gr έχει καθιερωθεί ως το πιο δημοφιλές και το πιο ενημερωμένο blog για το MLM/Δικτυακό Μάρκετινγκ στην Ελλάδα.
Τον τελευταίο καιρό τριγυρνούσε στο μυαλό μου μία ιδέα για το πώς μπορώ να προσφέρω ακόμη περισσότερα σε όλους αυτούς τους δικτυωτές που αγωνίζονται να τα καταφέρουν στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Σε όλους αυτούς που έχουν πίστη ότι το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι η λύση, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει το κατάλληλο όχημα ή σύστημα για να τα καταφέρουν.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κάνω διαθέσιμη σε δικτυωτές έξω από την ομάδα μου μέσω αυτού του blog μία ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ που λέγεται:

Φοβάστε την απόρριψη ή απλά δεν ξέρετε πώς να προσεγγίσετε τους ανθρώπους για να δημιουργήσετε ενδιαφερόμενους; Σπαταλάτε πάρα πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σας με ακατάλληλους υποψηφίους που δεν έχουν στόχους και επιθυμίες; Μήπως ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα για τη διαφήμισή σας σε αγγελίες και διαφημιστικά έντυπα που δε σας δίνουν την απόδοση που περιμένατε;
Ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε ένα νέο τρόπο να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας.
Σας προσκαλώ να κάνουμε μαζί μια δωρεάν ανάλυση της επιχείρησής σας, όπου θα σας δείξω έναν νέο τρόπο να βλέπετε την επιχείρησης σας στο Δικτυακό Μάρκετινγκ. Θα σας βοηθήσω να βρείτε τη λύση για τη μεγαλύτερη πρόκληση της επιχείρησής σας. Θα επιλέξουμε μαζί μία δοκιμασμένη στρατηγική που είναι ιδανική για εσάς και στη συνέχεια θα σας δείξω πώς να την εφαρμόσετε στην επιχείρησή σας για μέγιστη παραγωγικότητα και κέρδος.
Αυτή η Επιχειρηματική Ανάλυση είναι ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κάποια υποχρέωση.
Αυτή η δωρεάν συνεδρία είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σας συστήσω τις δοκιμασμένες στρατηγικές, τα συστήματα και τα επιχειρηματικά μοντέλα που είναι στη διάθεσή σας μέσω του Προγράμματος Προπόνησης που προσφέρω. Για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ιδιωτικό τηλεφώνημα, προγραμματίστε το ραντεβού κάποια στιγμή που θα μπορείτε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και χωρίς διακοπές για περίπου 45 λεπτά. Να έχετε ένα σημειωματάριο και ένα στυλό για να κρατάτε σημειώσεις.
*Σημαντική Σημείωση: Μέσω αυτής της υπηρεσίας δεν έχω σκοπό να ‘κλέψω’ κανέναν ούτε να πάρω κάποιον από μία εταιρία και ένα σύστημα από το οποίο είναι ευχαριστημένος. Δεν είναι μέσο στρατολόγησης ούτε προσυλιτισμού δικτυωτών στην επιχείρησή μου. Είναι μία ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσία που πιστεύω ότι μπορεί να ωφελήσει όλους τους δικτυωτές – μαζί κι εμένα. Γιατί αν όλοι οι δικτυωτές κάναμε τη δουλειά μας με επαγγελματισμό τότε σίγουρα ο κλάδος μας θα είχε το όνομα που του άξιζε.

var host = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://secure.” : “http://”);document.write(unescape(“%3Cscript src='” + host + “wufoo.com/scripts/embed/form.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); var z7x2s9 = new WufooForm(); z7x2s9.initialize({ ‘userName’:’theanswerto’, ‘formHash’:’z7x2s9′, ‘autoResize’:true, ‘height’:’893′, ‘ssl’:true}); z7x2s9.display();

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of