Εστίαση – Το Κλειδί της Επιτυχίας σε Αυτή τη Δουλειά


Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά μυστικά, κόλπα και τεχνικές που σας δείχνουν ακριβώς πώς να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της εταιρίας σας…αλλά τελικά, το #1 κλειδί της επιτυχίας είναι να είστε ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟΙ.
Κυριολεκτικά αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ανθρώπων που κερδίζουν 300€ το μήνα, 3.000€ το μήνα ή 30.000€ το μήνα.
Και όταν μαθαίνετε πως να εστιάζετε στην επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας ένα σύστημα βήμα προς βήμα, αντί να επικοινωνείτε “στο περίπου” με κάθε υποψήφιο που μιλάτε…όχι μόνο αυξάνετε τα αποτελέσματα και τον τον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά μειώνετε και την ποσότητα του χρόνου που χρειάζεται να αφιερώσετε στη δουλειά.
Και αυτό είναι πραγματικά ένα υπέροχο συναίσθημα!
Οπότε αυτή τη στιγμή, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, βγάλτε ένα φύλλο χαρτί και γράψτε πως ΑΚΡΙΒΩΣ θα βρείτε υποψηφίους, τι θα κάνετε μαζί τους αφού τους βρείτε, και τι θα κάνετε αφού δουν τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας.
Σας προτείνω να το κάνετε με βήματα.
Ορίστε ένα παράδειγμα.
Βήμα 1 – Οι υποψήφιοι θα διαβάσουν ένα από τα άρθρα μου που θα τον οδηγήσουν στην ιστοσελίδα ή στο blog που έχω δημιουργήσει. Εκεί υπάρχει το τηλέφωνο και το email μου και θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
Βήμα 2 – Αφού μιλήσετε με τον υποψήφιο και τον προκρίνετε, στείλτε τον σε μία ενημέρωση.
Βήμα 3 – Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται θα μου ξανατηλεφωνήσουν και αν γραφτούν, θα τους βάλω στην ομάδα μου και θα ξεκινήσω να τους εκπαιδεύσω, δημιουργώντας ουσιαστικά έναν “κλώνο” του εαυτού μου, αμέσως.
Τώρα, ίσως να έχετε περισσότερα βήματα απ’ αυτά. Ωστόσο νομίζω χρειάζονται τουλάχιστον 3 βήματα ώστε να μην είστε ασαφείς.
Άρα πάρτε ένα φύλο χαρτί, ένα στυλό ή μολύβι και αρχίστε δουλειά!

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of