Η Λύση Που Προσφέρετε Είναι Μοναδική Στον Κόσμο Των Επιχειρηματικών Ευκαιριών


από το βιβλίο “How To Sell Network Marketing Without Fear, Anxiety or Losing Your Friends!” του Michael Oliver
Αφιερώστε μια στιγμή για να εκτιμήσετε αυτό που έχετε. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που κάνετε, σ’ αυτού που σημαίνει η λύση που έχετε στα χέρια σας και γιατί είναι τόσο πολύτιμη – αν δεν το έχετε ανακαλύψει ήδη. Έχετε υπογράψει ένα έγγραφο με την Εταιρία Δικτυακού Μάρκετινγκ σας που σας δίνει τα δικαιώματα να πουλάτε τα προϊόντα της, τις υπηρεσίες της ή την επιχειρηματική της ευκαιρία και τα δικαιώματα να βρίσκετε άλλους να τα πουλάνε μαζί σας.
Αυτό που διαφοροποιεί αυτό που κάνετε από τις περισσότερες άλλες επιχειρήσεις είναι το εξής. Έχετε επίσης τα δικαιώματα να πουλάτε αυτά τα δικαιώματα σε κάποιον άλλον που μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα! Αυτό είναι σαν να έχετε ένα φραντσάιζ των McDonald’s και να έχετε το δικαίωμα να πουλήσετε το φραντσάιζ των McDonald’s σε άλλους!
Αυτό είναι μοναδικό, ισχυρό και πολύτιμο και σας βάζει στη θέση του οδηγού. Επομένως πάρτε τη θέση αυτού που έχει όσες ποιοτικές συνεντεύξεις είναι δυνατόν για να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για να σας ακολουθήσουν – άτομα με κίνητρα που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους. Δε χρειάζονται πολλοί άνθρωποι για να χτίσετε μία σταθερή, αυτοσυντηρούμενη, αυτοκινούμενη και πιστή οργάνωση.
Ο χρόνος και η ενέργεια που ξοδεύετε μαζί της στο ξεκίνημα είναι μία καλή επένδυση. Θα μείνουν μαζί σας και θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο. Το ποσοστό φθοράς σας θα μειωθεί δραματικά και οι νέοι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας καθώς τους βοηθάτε να πετύχουν τους δικούς τους.

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of