Πως να Προσθέσετε Χτίστες της Επιχείρησης στην Ομάδα Σας

Δυσκολεύομαι να στρατολογήσω ανθρώπους που θα κάνουν κάτι. Δεν έχω γράψει ούτε έναν χτίστη της επιχείρησης. Ο σπόνσοράς μου λέει ότι δε μιλάω σε αρκετούς ανθρώπους, ότι δεν μιλάω στους σωστούς ανθρώπους – αυτούς που έχουν αρκετά μεγάλο γιατί, ή ότι δε συνδέομαι συναισθηματικά με τους ανθρώπους. Καλά όλα αυτά, αλλά πως μπορώ να τα διορθώσω; Πουλάω αρκετά προϊόντα αλλά δε χτίζω ομάδα … τι μπορώ να κάνω; Shay από το Ισραήλ.
Γεια σου Shay, ευχαριστώ για την ερώτησή σου. Η βασική σου ερώτηση είναι: Πως να βρω χτίστες της επιχείρησης;
Τότε προσπαθείς να μαντέψεις γιατί δεν έχεις κάποιους τώρα. Έχεις καταλήξει σε πιθανούς λόγους όπως: Δε μιλάω σε αρκετούς ανθρώπους, δε μιλάω στους σωστούς ανθρώπους και δε συνδέομαι συναισθηματικά με τους ανθρώπους.
Όταν λες “δε συνδέομαι συναισθηματικά με τους ανθρώπους” μαντεύω ότι εννοείς πως δεν εμπνέεις κάποιον (με τις λέξεις) να ακολουθήσει τα όνειρά του. Ελπίζω ότι εννοείς αυτό.
Λοιπόν, ας σε βοηθήσω μ’ αυτό.
Το ότι δε μιλάμε σε αρκετούς ανθρώπους και το ότι δε μιλάμε στους σωστούς ανθρώπους είναι ΠΑΝΤΑ ο λόγος για τα πάντα στο δικτυακό μάρκετινγκ. Ίσως να ισχύει και στη δική σου περίπτωση, δεν ξέρω καθώς δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους μιλάς. Θα σου δώσω της οδηγίες και θα αποφασίσεις εσύ αν μιλάς σε αρκετούς ανθρώπους.
Αν χρησιμοποιείς το Pocket Tracker για να μετράς την παραγωγικότητά σου, θα πρέπει να σκοράρεις όχι λιγότερο από 40 πόντους την ημέρα αν δουλεύεις με ημιαπασχόληση και 100 την ημέρα αν δουλεύεις με πλήρη απασχόληση.
Όταν μιλάς σε ανθρώπους χρησιμοποιώντας τη Συνταγή Πρόσκλησης θα τους Προκρίνεις στο 2ο βήμα. Αν έχεις ακούσει το Professional Inviter, θα έχεις μάθει ότι στο βήμα της πρόκρισης μαθαίνεις τι είναι αυτό που χρειάζεται/θέλει ή δε θέλει ο υποψήφιός σου. Η ικανότητά σου να “εμπνέεις” κάποιον βασίζεται στο να το ανακαλύψεις αυτό σχετικά με τον υποψήφιό σου.
Για να στρατολογήσεις τους “σωστούς” ανθρώπους χρειάζεται κι εδώ να κάνεις σωστά το βήμα της πρόκρισης. Σ’ αυτό το βήμα είναι που θα προσδιορίσεις αν προκρίνονται να κάνουν τη δουλειά και αν θέλεις να τους βοηθήσεις – αυτός είναι ο τρόπος που στρατολογείς τους σωστούς ανθρώπους.
Είτε χτίζεις χτίστες της επιχείρησης είτε όχι (παρατήρησε ότι δεν είπα “βρίσκεις” χτίστες της επιχείρησης) έχει να κάνει με το πως τους εκπαιδεύσεις. Όταν λες “δεν έχω στρατολογήσει ούτε έναν χτίστη της επιχείρησης“, αυτό με οδηγεί να πιστέψω ότι ίσως να σκέφτεσαι πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται αντί να χτίζονται. Δεν λέω ότι μπορείς να κάνεις χτίστη της επιχείρησης ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, αλλά λέω ότι οι χτίστες της επιχείρησης χτίζονται.
Οπότε έχω αλλάξει την ερώτηση ως εξής: Πως χτίζεις έναν χτίστη της επιχείρησης;
1. Πρόκρινε τους ανθρώπους και σιγουρέψου ότι έχουν κάτι που θέλουν πραγματικά να πετύχουν.
2. Αφού τους στρατολογήσεις αμέσως βάλτους να χρησιμοποιούν το Pocket Tracker για να καθορίσουν τι δεν μπορούν να κάνουν καλά. Αυτό εξηγείται αναλυτικά στο Pocket Tracker.
3. Δούλεψε μαζί τους σε ΑΥΤΟ που δεν μπορούν να κάνουν καλά, μέχρι να μπορέσουν να το κάνουν καλά. Βάλτους να συνεχίσουν με το Pocket Tracker μέχρι να εντοπίσουν το επόμενο πράγμα που δεν μπορούν να κάνουν καλά. Δούλεψε μαζί τους σε ΑΥΤΟ μέχρι να το κάνουν κι αυτό καλά. Συνέχισε μέχρι να μπορούν να κάνουν όλα τα βήματα του Pocket Tracker.
4. Θα εμπνευστούν – όχι επειδή τους μίλησες καλά, αλλά επειδή τους έδειξες (μέσω από τα δικά τους μάτια) ότι μπορούν να το κάνουν.
5. Συγχαρητήρια, μόλις “βρήκες” έναν χτίστη της επιχείρησης.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Tim Sales
Μάθετε περισσότερα για το Professional Inviter και για το Pocket Tracker εδώ
Όσοι είστε στην ομάδα μου και θέλετε να δείτε περισσότερα για το Pocket Tracker (μεταφρασμένο) επικοινωνήστε μαζί μου για πληροφορίες

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of