Αντιμετωπίζετε Γελοιοποίηση;

του Randy Gage

Σας έχει κοροϊδέψει κάποιος αυτή την εβδομάδα; Σας είπε κανείς ότι χάνετε το χρόνο σας; Σας είπε παρότρυνε κάποιος στην οικογένειά σας να εγκαταλείψει την επιχείρηση και να βρείτε μια κανονική δουλειά;

Λοιπόν, αν όχι, τότε μάλλον δεν δουλεύετε.

Για κάθε άτομο που αναζητεί να μεγαλουργήσει, υπάρχουν δεκάδες που έχουν επιφορτιστεί με τη διαφύλαξη της μετριότητας. Και αν υπάρχει κάτι που μισούν οι μέτριοι άνθρωποι, είναι να βλέπουν κάποιον να χτίζει τα όνειρά του.

Έτσι λοιπόν τι θα λέγατε να αλλάζατε τον τρόπο που βλέπετε την απόρριψη, τον περίγελο και την επίκριση; Διότι αν τα αντιμετωπίζετε όλα αυτά, σημαίνει ότι πραγματικά χτίζετε την επιχείρησή σας και προχωράτε μπροστά. Και αν δεν τα αντιμετωπίζετε, τότε δεν προχωράτε.

Κερδίσω εκατομμύρια δολάρια στην επιχείρηση αυτή, έχω καταστρέψει το ξυπνητήρι μου και έχω μία ονειρεμένη ζωή. Ωστόσο εξακολουθούν να έχω ανθρώπου που με βλέπουν υποτιμητικά όταν τους προσεγγίζω επειδή νομίζουν ότι το MLM δεν είναι “πραγματική” επιχείρηση. Επίσης λαμβάνω και κάποια κοροϊδευτικά σχόλια. Τώρα φυσικά, νομίζω ότι είναι τρελοί όλοι αυτοί, αλλά έχω μάθει να γιορτάζω αυτή την άγνοιά τους. Διότι αυτό σημαίνει ότι είμαι σε δράση.

Εάν δεν λαμβάνετε τέτοιου είδους αντιδράσεις, σημαίνει ότι δεν είστε σε δράση. Αυτό λοιπόν μας επαναφέρει στην αρχική ερώτηση …

Σας έχει κοροϊδέψει κάποιος αυτή την εβδομάδα;

– RG

Μοιραστείτε το άρθρο:

Leave a Reply

Γράψτε το σχόλιό σας

  Subscribe  
Notify of